2777
2789

یه هفتست خریدیم بالغ نشده سه چهار ماهشه درش که میاریم با دستکش هم گاز میگیره میگن رام نمیشه دستی نیست همشم پف میکنه🥲

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

چهار ماهه باشه تا حدودی رام میشه یک هفته زوده اصلا نباید بهش دست بزنی تا عادت کنه.با دستت بهش دون بده آروم آروم رام میشه عروس ما هم ۴ماهه بود خریدیم کامل دستی نشد ولی بد نیست رو شونه میشینه گردنشو میاره پایین نازش کنی چند کلمه حرف میزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهار ماهه باشه تا حدودی رام میشه یک هفته زوده اصلا نباید بهش دست بزنی تا عادت کنه.با دستت بهش دون بد ...

اره یه اشنایی گفت به اینا مادرشون دون داده سخت رام میشن 

به نظرت چرا پف میکنه انگار سرحال نیست کز کرده

اره یه اشنایی گفت به اینا مادرشون دون داده سخت رام میشن به نظرت چرا پف میکنه انگار سرحال نیست کز کرد ...

هنوز به محیط عادت نکرده و می‌ترسه از شرایط جدید بهش زمان بده فقط موقع تعویض آب و غذا برو سر قفسش عروس من تا چند روز غذا هم نمیخورد

هنوز به محیط عادت نکرده و می‌ترسه از شرایط جدید بهش زمان بده فقط موقع تعویض آب و غذا برو سر قفسش عرو ...

اره اینم سه روز نخورد 

دلم میسوزه براش انگار ناراحته

یک تا دو هفته باید بزاری تو قفس اول به محیط عادت کنه نباید دست بزنی

بعدش کم کم بیاریش بیرون تو دستت بگیری 

خیلی طول میکشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
یک تا دو هفته باید بزاری تو قفس اول به محیط عادت کنه نباید دست بزنیبعدش کم کم بیاریش بیرون تو دستت ب ...

باشه خدا کنه رام بشه اصلا نمیتونیم زیرشو تمیز کنیم

آره گاز می‌گرفت ولی زور نداشت آروم می‌گرفت الان خونه رو گذاشته رو سرش داره میخونه و صدای دزدگیر در م ...

ای خدا😂

این گاز میگیره شوهرم صداش تا کوچه بغلی میره🤣🤣🤣

باید براش وقت بذاری هنوز فرصت داری خیلی کوچولوئه.چند روز پیش شوهرم حسودیش کرده بهم میگه خیلی لوسش میکنی میگم تو هم تاچشمتو باز کردی پشت سر هم داد بزن و بهم بگو بدو بیا بوس بده ببین چطور لوست میکنم😂

باشه خدا کنه رام بشه اصلا نمیتونیم زیرشو تمیز کنیم

اره بابا درست میشه

واسه دوستم عادت کرده بود

هرجا تو خونه میرفت این راه میوفتاد پشت سرش   

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
باید براش وقت بذاری هنوز فرصت داری خیلی کوچولوئه.چند روز پیش شوهرم حسودیش کرده بهم میگه خیلی لوسش می ...

اره خیلی نازن 

برای دخترم خریدیم انقد باهاش حرف میزنم شوهرم میگه تو اب ندیدی شناگر ماهری بودی خب میگفتی برات میخریدم😂😂

2810