2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مودی رفتار میکنه

354 بازدید | 14 پست

مثلا یه وقتی خوبه خیلی ،شوخی خنده صحبت میکنیم منم جز اون کسیو ندارم حتی ی رفیق درست

تنها کسی ک دارم اونه

ولی یروز مثلا میبینی میاد صورتش توهم،میگم چته چی شده،میگه ساکت حرف نزن

تا آخر شب دیگه نباید حرف بزنم وگرنه با توهین جوابمو میده حتی حق ندارم بپرسم چته،مگه نگران حال طرف مقابل شدن نشونه دوست داشتن نیس؟خب مهمه برام ک میپرسم

اگ بهش بگم کجا میری یا کجا بودی آتیشی میشه، بگم برنامت برا آیندمون چیه آتیشی میشه،بگم چته همینطور،اگه خانوادش ناراحتم کنن و بخام دربارش بگم رفتارش همینه،اگه بخام ی کار کوچولو توخونه انجام یده رفتارش همینه و...

مثلا کلا میره تو قیافه عصبی میشه جوری ک ققط ی کلمه بگم میترکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبر کن که به زندگی دونفرتون عادت کنه هنوز عادت نکرده به شریک بودن یه زندگی فکر میکنه پسر خونواده س ..احتمالا وقتی میرفته بیرون میومده مادرشم از این سوالا میکرده اینم اینجوری جواب میداده بخاطر اینکه هنوز نسبت به شما وزندگیش شناخت کامل نداره .هنوز با هم دیگه درست درمون حرف دلاتون نمیتونین بزنین دیگه خانواده ش اگه یه کاری کنن معلومه متوجه نمیشه این وسط شما خراب میشی 

شوهر منم همینطوری بود اولا انقدر گیج میشدم نمیدونستم چیکار کنم .از طرفی نمیخواستم ناراحت باشیم جو خونمون بد باشه از طرف دیگه هیچجور نمیشد فهمید این چشه و با واکنشام بدتر میشد اوضاع

چیکار کردی پس

هیچی دارم جدا میشم

ببین برای من بیشترش دلیلش این بود که همکاراش پرش میکردن تو راه یکی میدید پرش میکرد میرفت خونه مادرش اینا پرش میکردن کلا دهن بین بود .حتی من صدای بحث با مادرشو ام میشنیدم میومد خونه یهو الکی یچیزی بهونه میکرد دعوا راه مینداخت بهش میگفتم‌پرشدی باز عصبی تر میشد و به هیچ عنوان زیر بار نمیرفت

شوهرت دمدمی مزاجه. با آدم دمدمی مزاج زندگی کردن سخته ولی من هیچکی پیشنهاد نمیکنم بخاطر این چیزا جدا بشه چون هرمردی بدی خودشو داره برو پیش مشاور اگه تونستی شوهرتم راضی کن برو برین پیش زوج درمانگر 

منم سیاست نداشتم متاسفانه

البته مشکل من فقط این چیزا نبود و شوهرمم به هیچ عنوان مشاوره بیا نبود.

2810