2777
2789
عنوان

میخوام طلا بفروشم ایفون بخرم

264 بازدید | 16 پست

طلا ک استفاده نمیکنم چن ساله همونجوری مونده میخوام یکمشو بفروشم این گوشیمو هم بفروشم ایفون ۱۳ بخرم  بفروشم یا نه؟ همه میگن نفروش 🥲🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا صبر‌کنین 

منم خواستم بخرم ۲۰ دادم گوشی بقیشم سکه خریدم 

تا ببینیم چی میشه میگن ۱۴ ریجستر میشه

اگه بشه ۱۳ ارزون میشه

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
چرا قسطی نمیخری

قسطی پولشو از کجا بیارم درامد ندارم که😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

پشیمون میشی ،چند سال دیگه میبینی با این طلایی که فروختی چند تا آیفون میتونستی بخری ولی با آیفون هیچی ...

نگهدارم وقتی رفتم دانشگاه بخرم ؟ یکی دوسال دیگه 🥲

فعلا صبر‌کنین منم خواستم بخرم ۲۰ دادم گوشی بقیشم سکه خریدم تا ببینیم چی میشه میگن ۱۴ ریجستر میشهاگه ...

وای کاش ارزون بشهههه

خداییش شما از گوشی چه استفاده های دارید که پنجاه میلیون حاضرید براش خرج کنید

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

ایفون فقط درده

والا هیج جا نمیتونی دربیاری از جیبت از ترس دزد و اینا

برای من چندروز پیش دستم بود جلو دره هیئت یکی دستم دید

خداشاهده تا سرخیابون برم و برگردم هرجا رفتم این بیشعور دنبال من بود .انقدر ترسیده بودم

دوباره فرداش جلو در بودم دستم بود یهو دیدم از اونور کوجه شوهرم بدوبدو داره میاد سمتم یهو دیدم یه موتوری اومده تو پیاده رو داره میاد سمتم سریع رفتم رسبدم به شوهرم 

موتوری هم یکم بعد رفت

خداییش شما از گوشی چه استفاده های دارید که پنجاه میلیون حاضرید براش خرج کنید

بخاطر دوربینش🥲

بخاطر دوربینش🥲

یک دوربین تخصصی عکاسی قیمت متوسطش ۲۰ تومانه .یعنی دوربینش از دوربین تخصصی هم بهتره؟

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید