2777
2789

گاهی پیش خودم میگم کاش دختر بودم ازدواج میکردم زن خونه دار تا لنگ ظهر راحت میخوابیدم بعدم یه غذای حاضری یا با یه نون پنیر ناهار میخوردم بعدم دوباره میگرفتم میخوابیدم عصر فیلم ترکی میدیم شب هم یه غذای حاضری میذاشتم جلو شوهر و بعدم راحت توی بغل شوهر میخوابیدم واسش دوتا ناز و عشوه میومدم دوباره تا ظهر میخوابیدم 

ولی متاسفانه ما جوری تربیت شدیم که دو روز بیکار بشیم حس اضافه بودن میکنیم همیشه باید یا استرس کشیک داشته باشیم یا درس و امتخان یا فردا صبح ساعت ۵ برم سگ دو زنی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

🫤🫤🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت تبریک میگم 💜 بابت تمام خستگی هات ام بهت خسته نباشید میگم 🌱

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

منم شاغلمولی انقد خودمو اذیت نمیکنم

هیچوقت نگفتم و نمیگم خوشبحال خانه دارا

ولی خسته م خونه خودمو میخوام تخت خودمو میخوام دارم میمیرم از گرسنگی

من اگ پسر بودم میدونی چیکار میکردم😏

هیچوقت تو عمرم زن نمیگرفتم هرچی کار میکردم خرج میکردم عشقو حال میکردم همیشه میرفتم مسافرت با رفیقام هیچی مث این میس ک اینطوری بتونی ازاد بگردی😭😭کاش من پسر بودم

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

من اگ پسر بودم میدونی چیکار میکردم😏هیچوقت تو عمرم زن نمیگرفتم هرچی کار میکردم خرج میکردم عشقو حال م ...

مگه دختر نمیتونه کار کنه و خرج خودشو دربیاره؟

هیچوقت نگفتم و نمیگم خوشبحال خانه داراولی خسته م خونه خودمو میخوام تخت خودمو میخوام دارم میمیرم از گ ...

گرسنگی چرا خب

نرسیدی غذا بیاری با خودت؟

از اسنپ فود نمیشه بگیری؟

عادت های اتمی و اثر مرکب

الان‌ما زن خونه داریم این مدلی زندگی میکنیم تصورت  اینه واقعا همش خوابیم سخت در اشتباهی

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خوبه ک شاغلیسخت هست اما خیلی خوبهبا احترام به همه خانومای خانه دار،من اصلا نمیتونم تصور کنم کامل خان ...

منم همینطور

اصلا خانه داری رو برنمیتابم 

ولی خسته هم هستم

صبح ساعت ۵ بیدار شدم تا فردا ظهر باید بیدار بمونم

2810