2777
2789

سلام بچه ها لطفا کسایی که تجربه بارداری و زایمان دارن بیان ازتجربیاتشون بگن بایدها و نبایدها و اینکه مثلا چه کاری کردین یانکردین که بعدش به خودتون گفتین کاش اینکارو کرده بودم یاکاش اینکارونکرده بودم؟؟چیابخوریم که بچمون خوب وزن بگیره وبدن مادرشم بی قوت نشه

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

توی دوران بارداری ی چیز مفید یاد گرفتم

اونم این بود که مادر هرچیزی ویار بکنه جنین همون ماده غذایی رو کم داره

مثلا من خودم خیلی هوس آب هویج میکردم 

دکتر بهم گفت جنین کمبود ویتامین a داره

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دوران بارداری ی چیز مفید یاد گرفتماونم این بود که مادر هرچیزی ویار بکنه جنین همون ماده غذایی رو ...

واقعا چقدر جالب نمیدونستم ولی آخه آب هویج رو که انگارمیگن۳ماه اول خورده نشه درسته؟

واقعا چقدر جالب نمیدونستم ولی آخه آب هویج رو که انگارمیگن۳ماه اول خورده نشه درسته؟

من نشنیدم

یه نکته دیگه

اگه مادر حین بارداری سیگار بکشه از طریق بند ناف وارد ریه جنین میشه و جنین ماده داخل سیگارو جذب میکنه

و وقتی به دنیا بیاد ممکنه معتاد باشه به سیگار

اگه مادر توی دوره بارداری شاد باشه جنین حس میکنه

اگه مادر توی بارداری افسرده باشه نوزاد حالت های مادرو حس میکنه و موقع تولد حالت های افسردگی داره

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
من نشنیدمیه نکته دیگهاگه مادر حین بارداری سیگار بکشه از طریق بند ناف وارد ریه جنین میشه و جنین ماده ...

😂😂😂خداروشکرسیگاری نیستم خواهر

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم