2777
2789
عنوان

التهاب بواسیر

426 بازدید | 22 پست

سلام ازتون راهنمایی میخام دوستان

من یه کوچولو اندازه عدس بواسیر خارجی داشتم

دیروز پودر موبر زدم همون تیکه ملتهب شده اندازه یه بند انگشت.قرمز وسوزش و درد داره.

از دیروز کلی ویتامین E زدم روغن نارگیل و امروزم رفتم دکتر شیاف آنتی هموروئید داده با ژل دیلتیازم و یه پماد دیگه کلوتریزون.

کسی تجربه مشابه داشته؟ کی خوب میشه؟‌چند روز اینطوری ملتهبه؟ خیلی اذیت میشم موقع راه رفتن یا نشستن.همش دراز کشیدم

خب اون چرک کرده عفونت داره 

کاش انتی بیوتیک میداد دکتر 

مادرم آمپول سفتی زوکسیم زد تا خوب بشه 

باز عود کرد 

جراحی کردن 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پماد رکتول بزن.

گیاهیه.التهاب و سوزششو میگیره.

دو روز استفاده کنی خوب شدی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب اون چرک کرده عفونت داره کاش انتی بیوتیک میداد دکتر مادرم آمپول سفتی زوکسیم زد تا خوب بشه باز عود ...

من هیچ مشکلی نداشتم میگم بیرون زدگی در حد یه عدس بود بدون هیچ خونریزی یا درد یا هیچ مشکلی.فقط موبر زدم اینطوری شد ملتهب و بزرگ و داغون

پماد رکتول بزن.گیاهیه.التهاب و سوزششو میگیره.دو روز استفاده کنی خوب شدی

هموهرب خودم خریدم دیروز یکبار زدم هیچ تاثیری نداشت.دکتر هم آنتی هموروئید داده.رکتول هم مثه همیناست دیگه عزیزم درسته؟

پماد رکتول بزن.گیاهیه.التهاب و سوزششو میگیره.دو روز استفاده کنی خوب شدی

الان که ۲۴ ساعت گذشته نه بهتر شده نه بدتر. همونطوری درد و سوزش و مشکل برای نشستن و راه رفتن و ...

به دکتر گفتم که دیشب مترونیدازول خوردم گفت لازم نیست

ببین عزیزم مترونیدازول واسه عفونتهای زنانه هست 

بواسیر تاثیری نداره 

خیلی بزرگ شده خب ممکنه پماد بدترش، کنه 

کاش پیش جراح عمومی میرفتین

حالا تو یه تشت بتادین و اب ولرم بریز نیم ساعتی بشین 

اینا رو دکترا به مادرم گفتن

بعدم سعی کن یبوست نداشته باشی تا زودتر خوب بشه

پماد ام جی باریج اسانس هم خوبه 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من هیچ مشکلی نداشتم میگم بیرون زدگی در حد یه عدس بود بدون هیچ خونریزی یا درد یا هیچ مشکلی.فقط موبر ز ...

عفونت کردع

الان که ۲۴ ساعت گذشته نه بهتر شده نه بدتر. همونطوری درد و سوزش و مشکل برای نشستن و راه رفتن و ...

من استفاده کردم خیلی برام خوب بود سر سه روز التهاب و سوزشش و دردش رفت.

دو روز دیگه بزن.حتمن اثر میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین عزیزم مترونیدازول واسه عفونتهای زنانه هست بواسیر تاثیری نداره خیلی بزرگ شده خب ممکنه پماد بدترش ...

ممنون از راهنماییت گلم

من حتی یکبار هم یبوست نشدم توی عمرم.این زائده کوچولو هم بعد زایمان طبیعی اینطوری شدم و هیچ مشکلی نداشتم نه درد نه خونریزی نه ... ولی دیروز بعد اینکه موبر زدم یهو ملتهب شد و اندازه اش از یه عدس شد انداره بند انگشت و قرمزززززز و دردناک

هموهرب خودم خریدم دیروز یکبار زدم هیچ تاثیری نداشت.دکتر هم آنتی هموروئید داده.رکتول هم مثه همیناست د ...

رکتول هم برای بواسیر هم شقاق

بله انتی همورییده.

من استفاده کردم خیلی برام خوب بود سر سه روز التهاب و سوزشش و دردش رفت.دو روز دیگه بزن.حتمن اثر میکنه

شا هم با پودر موبر اینطوری شده بودین؟ چون من مطمئنم این از پودر موبر بود 

شا هم با پودر موبر اینطوری شده بودین؟ چون من مطمئنم این از پودر موبر بود

من تو دوران بارداری .جوریکه از درد نمیتونستم بشینم.

پماد رکتول زدم بعد سه روز دردها رفت.بعد زایمانم همینطور.

ملتهب شده و درد میکرد و سوزش ولی باز با پماد خوب شد.حتمن دو سه بار دیگه از این پماد بزن.خوب میشی

2810