2777
2789
عنوان

بچه دارا بیان دلم خیلی پره 😭😭

229 بازدید | 19 پست

سلام دوستان نمیدونم از کجا شروع کنم واقعا 

ما طبقه بالای پدر شوهرم هستیم و من یک بچه یکسال و نه ماه دارم هر بار که از هرجا برمیگردیم خونه بچه من باید بره پایین پیشه عمش و جیغو گریه بعدم که بعد یک ساعت یکساعتو نیم بخوایم بیاریمش بالا بازم جیغ و گریه و خودشو بزنه زمین که عمه توم بیا بالا یا نیام بالا اصلا.. 

هرچی به شوهرم میگم اینکارو به بچه یاد نده وقتی از جایی میرسیم بچه باید بره خونه خودمون میگه خواهر و پدر من با جون و دل میخوانش و... 

چند روز پیش بخاطر تاسوعا عاشورا از روز قبل تاسوعا طبقه پایین دیگه خیلی شلوغ شد و خواهر شوهرام با بچه هاشون اومدن و... دیگه اینطوری که میشه عنان زندگی واقعا از دست میره انقدر که این بچه این چندوقت جیغ زد که بره پایین و نیاد بالا که کلا عصبی شده انگار و ناخن میجوه....

از بس عصبانی بودم امروز دیگه داد کشیدم سره شوهرم که اگه نمیتونی خونه مستقل بخری لااقل ادای مستقل بودنو در بیار!! 

اونم دادا کشیده سره من تهشم گفت من از همه فامیل تو متنفرم حالم ازشون بهم میخوره 

من خیلی کمبود عزت نفس دارم دلم میخواد برم از این زندگی بیرون دلم میخواد جرات داشتم برم واسه خودم زندگی کنم از ناراحتی قلبم یکی نه یکی میزنه بخدا ولی خیلی بی عرضه ام...

اگه ازم ناراحت نمیشی به نظرم الکی شلوغش کردی

رفته اونجا که رفته

غذا نمیدن بهش ؟

حرف زشت یادش میدن ؟

خوراکیارو ازش قایم میکنن ؟

باهاش بازی نمیکنن ؟

کتکش میزنن ؟

اذیتش میکنن ؟

تو دلت از یه جا دیگه پره

از این که نزدیک مادرشوهر زندگی میکنی

وگرنه پایین رفتن بچه ، بهونه ست

مشکل اصلی تو با شوهرت درمیون بذار که بدونه از چی ناراحتی

با دعوا سر مسائل حاشیه ، مشکلت حل نمیشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم میدادم بهشون میرفتم میخابیدم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همه جا این  بحثا هس فقط تو نیستی والا هر کی خونه مشترکه دردش همینه 

باید ساخت و سازش کرد خانومی خودتو ناراحت نکن فقط به فکر تربیت فرزندت باش یموقع دچار دوگانگی نشه اونموقع دیگه نمیتونی درستش کنی 

امشب خونه مامانجونم دعوتیم دلم میخواد بهش بگم اگه حالت بهم میخوره از فامیل من حقی نداری پاتو بزاری اونجا اما از اینکه برم اونجا همه هی ازم بپرسن شوهرت کجاست و چرا نیومد میترسم 

شوهرت از صبح تاشب هس خونه؟ اگه اره ک‌هیچی . اگه نه . صبح تاشب نذار یره بچت. گریه ام‌کرد سرشو‌گرم‌کن. ...

صبح تا شب که شوهرم سره کاره نمیره پایین ولی به محضی که شب میاد میبرتش پایین 

اگه ازم ناراحت نمیشی به نظرم الکی شلوغش کردیرفته اونجا که رفتهغذا نمیدن بهش ؟حرف زشت یادش میدن ؟خورا ...

مشکل اینجاست که وقتی میان دیگه دوست ندارن جدا شن وباید با  گریه وجیغ ببرشون

اگه ازم ناراحت نمیشی به نظرم الکی شلوغش کردیرفته اونجا که رفتهغذا نمیدن بهش ؟حرف زشت یادش میدن ؟خورا ...

نه اصلا اتفاقا انقدر بهش توجه میکنن که خونواده خودم نمیکنن ولی بچم خیلی بی قانون شده هر ساعت و دقیقه میگه بریم پایین اگه نریم جیغ و گریه و...

صبح تا شب که شوهرم سره کاره نمیره پایین ولی به محضی که شب میاد میبرتش پایین

خب همینو‌میگم. تو روز یکبار بره بسشه دیگه. اون کریه ام طبیعیه بچه ها واسه خاله عمه مادربزرگ و.. ک نزدیکشونو زیادتر میبینن میکنن.‌

parasoo1989@
مشکل اینجاست که وقتی میان دیگه دوست ندارن جدا شن وباید با گریه وجیغ ببرشون

من الآن بچه م ده سالشه

هنوز که هنوزه دوست داره چند شب چند شب خونه مادربزرگا بمونه

نه تنها بچه ی من ، نوه های خودمون و نوه های مادرشوهرم همه شون می خوان چند روز خونه مادربزرگ بمونن

از نظر من تا وقتی چیزی ادب و تربیت بچه رو تهدید نکنه ، مشکلی نمیبینم

هر چند که اصل داستان اسی یه چیز دیگه ست

پایین رفتن بچه بهونه ست

اون دوست نداره نزدیک مادرشوهر باشه

وگرنه هر مادری از خداشه هر روز یکی بچه کوچیک شو چند ساعت مراقبت کنه تا مادر استراحت کنه و کارای عقب مونده ش برسه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻