2777
2789

خیلی بدم میاد از عروسی همون عقد دوست دارم همه چی انجام بشه اونم با تعداد کم 

حوصله ندارم آدم دیگ دعوت ولی خب دغذغم گرفتن کادوهاست میشه مثلا با اون کادوها یه زخمی رو درمون کرد خونه ای خرید ( مقدار کمی ازش جور بشه حداقل ) یا ماشین ...

خب... نه راهی به ذهنم نمی‌رسه

ولی میتونین جشن عقد بگیرین بهتره

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم هزینه عروسی خیلی بیشتر از کادوهای دریافتی همون نگیری از خیر کادو هم بگذری بهتره البته من خودم جشن عروسی رو دوست دارم به نظرم هر خانم یه بار باید تو زندگیش عروس بشه

چه خوش اشتها 

وقتی عروسی نمیگیرید انتظار کادو هم دارید؟ 

این جدید بود

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

عزیزم شما همین که برای عروسی هزینه نمیکنی خودش کادو محسوب میشه دیگه

مردم در ازای شامی که میخورن و جشنی که میان دارن پول کادو میدن دیگه

اینجوری بدون عروسی شاید چند نفر از نزدیکانتون یه مبلغی کادو بدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
2810