شوهر کثافتش کلأ از ما جداش کرده بردش ی جای دور ک کل فک و فامیل خانوادش دوروبرش هستن اگرم بخاد کاری کنه اصلأ نمیتونه صدتا نگهبان داره فقط چون اونا ی مشت گر گوری اسگل هستن خاهرم ب خودش میرسه و شوهرش فوق العاده پولدار مدام پشتش حرف میزنن شوهر بی فیرتشم هیچی بهشون نمیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ب خواهرت بگو حرف مردم رو ب کونش نگیره مهم شوهرشه که دوسش داشته باشه بهش اعتماد کنه حرف مردم باد هواس اگر شوهرش بددله یکم از ادرار خودش رو بریزه تو چایش بده شوهرش نوش جان کنه بنده زنش میشه باهم تلفنی حرف میزنین