2777
2789
عنوان

بهم میگن خیلی خشک و کم حرفی

111 بازدید | 13 پست

😭خودمم رنج میکشم از این بابت 

واقعا نمیتونم حرف بزنم همش تو خودمم 

اصلا نمیتونم زیاد حرف بزنم برام سخته

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۶

من همین جور بودم از وقتی رفتم دانشگاه خیلی اجتماعی تر شدم در کنارش کتاب های روانشناسی هم میخونم یک نکته ی دیگه ای اینکه سعی کن یه دوست خیلی برونگرا و پرانرژی پیدا کنی بعد از مدت مطمئن باش خیلی تغییرای خوبی احساس میکنی بدون اینکه متوجه بشی روت تاثیر میذاره

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

من با یکی آشنا بشم زود صمیمی میشم هی زر میزنم😂

الان یه جاییم خودم از سکوتم خسته شدم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

بعد اگر ازدواج کنم چی؟ آیا میتونم مچ شم

عزیزم یکی از دوستان نظر خیلی خوبی داده بودن

راست میگه کلاس برو بیشتر تو اجتماع باش دوست برون گرا پیدا کن واقعا تاثیر داره منم تجربش کردم نسبت به قبل هنوزم کم حرفم اما واقعا بهترم

دلی که رحمه زخمه💔

دوستم حتما تیپ شخصیتی ما درون گراست این که مشکلی نیست 

درون گراها به نظر  برون گراها خشک و خجالتی‌ن. برون گراها برای درون گراها پرحرف جلوه می کنن 

تیپ شخصیتی هر کسی یک جوره

واقعا اوایل استخدامم اینقدر برام عجیب بود همکارام چند دقیقه استراحت که تدریس نداشتیم  مداوم داشتن از شوهر و خونه‌شون صحبت می کردن