2777
2789
عنوان

کسایی که بچه دارید شما هم هرجا برید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 24 پست
لطفا اگ بچه هاتون شروشورن و کنجکاون کنتترل کنید منی که بچه ندارم درک نمیکنم

ربات که نیست کنترلش کنیم هرقدرم زورمون رو بزنیم اذیت نکنند یه جایی اذیت میشند جیغ میکشند صدا میدند یا هرچیزی

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته جایی که مناسب دخترم نباشه نمی برمش، مثلا مجلس ترحیم، برای مراسم یکی از نزدیکانمون بعد از تشییع ...

منم اینجور جاها نمیبرم ولی دیگه یه مهمونی عادی هم دلم نمیخاد ببرم

آره از بچه داری خسته ام اونقدر که دلم میخواد فرار کنم

منم 😔 از بقیه و تذکراشون کلافه و خستم من مادر هیچ جا نمیتونم برم

همسایه ها؟ همسایه خونه کسی مهمونی میرید؟ مغازه کسی برید؟ هیچ جا نمیشه کسی یهتون تذکر بده؟؟

نه همسایه ها تا الان که کسی تذکری نداده با اینکه طبقه ۴ هستیم، و دخترم با دوچرخه و اسکوتر تو خونه می چرخه یا داره می دوه، مهمونی هم که معلومه دیگه کسی به مهمان همسایش تذکر نمیده

نه مغازه و جایی هم پیش نیومده

ولی مثلا گذری یه پیرزن تو خیابون بگه ندو، من لبخند خیلی مصنوعی می رنم و دخترم که بهم نگاه می کنه ببینه واکنشم چیه میگم نه مامان از نظر ما مسیله ای نداره

یا توی فروشگاه لباس از قبل بهش میگم که چون الان دستامون تمیز نیست نباید به لباس ها دست بزنیم باید از چوب لباسی بگیریمش

نه همسایه ها تا الان که کسی تذکری نداده با اینکه طبقه ۴ هستیم، و دخترم با دوچرخه و اسکوتر تو خونه می ...

پس دخترتون یا ارومه یا شانستون از همسایه خوبه.

من پسرم ماشین میکشید روی زمین خونمون بازی میکرد همسایه اومد گفت چقدر صدا میدید چی میکشید روی زمین.

یا مثلا مهمونی بودیم اومدند تذکر دادند چرا صدا میاد. اونی که رفته بودیم خونش مهمونی مستاجر بود گقتند زنگ میزنیم به صاحب خونت میگیم.با اینکه خودشون یه زن و شوهرند و سر و صدایی ندارند همون یه شب بود.

یا رفته بودبم مغازه شوهرم کمکش کنیم اسباب کشی داشت صاحب پاساژشون اومدند دعوا کرد که چرا بچتون رفته توی ویترین این کارا زشته

پس دخترتون یا ارومه یا شانستون از همسایه خوبه.من پسرم ماشین میکشید روی زمین خونمون بازی میکرد همسایه ...

همسایه ها واقعا خوبن

طبقه ی بالای ما هم قبلا دوتا بچه داشتن مدام بازی می کردن ولی هر موقع معذرت خواهی می کردن من می گفتم طبیعیه این چه حرفیه

الان یادم اومد یه بار خونه ی کسی مهمان بودیم خانمه مدام می ترسید دخترم بخوره به مبل و صندلی و گلدوناش،به دخترم نمی گفت چیزی  ولی مدام نگران بود و وسایل جابجا می کرد، دیگه نرفتم خونشون، ندیدپدید وسایل رو می خوای نگه داری برای موزه مگه

منم 😔 از بقیه و تذکراشون کلافه و خستم من مادر هیچ جا نمیتونم برم

عزیزم میفهممت ولی باید یه گوش در و اون یکی گوشت و دروازه کنی به حرفهای بقیه توجه نکن بخاطر آرامش خودت و بچه هات.منم معتقدم به مادر نباید تذکر داد چون خودش بهتر از بقیه صلاح بچشو می‌دونه درنهایتم جایی که خودت و بچه هات اذیت میشین نرو...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه