2777
2789
عنوان

هفته دیگه زایمانمه از این طرف کیست موییم عود‌کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 17 پست

🔴 #کیست_مویی

بهترین و ساده ترین روش بهبود سلامت در افرادی که دچار کیست مویی شدن را خدمت شما خوبان عرض میکنم

لطفا با انتشار این مطالب جهت رهایی مردم خوبمان از خطر عمل جراحی و عوارض بعدی آن کمک کار ما باشید 

💠 نوره (واجبین) طبیعی و حاوی زرنیخ را با حنا به نسبت مساوی مخلوط کنید 

📣توجه کنید حتما باید نوره زرنیخ دار باشد 

🔰مقداری از این محلول(مثلا 1 قاشق ) را با کمی آب جوش مخلوط کرده و هم بزنید تا حالت خمیر شود

🔰 بعد این محلول را روی موضع کیست مویی بمالید وحداقل 3 ساعت بماند تا محل کیست مویی سر باز کند

🔰اگر شب اول سر باز نکرد تا سه شب این کار ادامه بدید تا سر باز کنه و اگر نیاز شد زمان بیشتری قرار بدید 

💥 ممکنه سرباز کردن به اندازه یک سر سوزن باشد یا یک عدس 

🔰بعد از این که سر باز کرد به مدت 3تا 5 روز هر 3 ساعت مقداری نمک طبیعی مثلا یک قاشق روی محل کیست موی بزارید و با یه گاز استریل محل پانسمان کنید

🔰بستگی به شدت خون و چرک بیرون آمدن باید پانسمان با نمک را تعویض کنید گاهی 3 ساعت 1 بار گاهی هر 6 ساعت باید تعویض بشه 

🔰این کار تا زمانی که هیچ خون و چرکی بیرون نیاد باید ادامه بدید

✅برخی برای باز شدن محل از مرهم سیاه استفاده میکنن که به نظر حقیر مخلوط نوره و حنا بهتر

💠حالا چرا نمک =چون نمک عفونت از عمق بدن بیرون میکشه و هیچ چیز دیگه ای این کار نمیکنه

📣گاهی برخی افراد دچار ورم در قسمت ران میشن، کاملا طبیعی است جای نگرانی نداره چون غدد لنف کشاله تحریک شده این اتفاق میفته، بعد از 2 روز خوب میشه

🟡هر وقت پانمسان تعویض میکنید نگاه کنید ببینید مو تخلیه شده یا نه

🔰بعد از این که مو و چرک و عفونت کامل تخلیه شد حالا به مدت 3 روز با ضماد عسل و جامع امام رضا علیه السلام و تعویض 12 ساعت 1 بار برید به زندگی برسید

جامع امام رضا علیه السلام 1 عدد با 2 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید

🔶این ترکیبات باعث میشه راحت محل کیست موی ترمیم بشه و دیگه عفونت نکنه

👈👈خب چیکار کنیم که دیگه مبتلا نشیم؟

عزیز من هر هفته 1 بار که محل موی زائد با نوره تمیز میکنی کمی هم به قسمت کیست مویی بزنید

💢بنده توصیه میکنیم هر هفته 1 بار از کمر تا کشاله ران کامل با نوره تمیز کنید تا دیگه هیچ وقت به این بیماری ها مبتلا نشید

@MTIK_KARAMI

🛑لطفا مطالب کانال را فقط با ذکر منبع منتشر کنید 

https://eitaa.com/joinchat/3877437458C423fbba93f

دانشجو حسابداری👩‍🎓
ممنون عزیزم این عملش خیلی سنگین و سخته و باید دمر بخوابم تا یه ماه ولی سزارین سریع بلند میشی ، بعد ب ...

انشاالله عزیزم چه دعای قشنگی کردی. خدا مشکل همه رو حل کنه.عزیزم همسرمنم کیست مویی داشت عمل کرد عملش سنگین نیست به اون صورت نگران نیاش عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله عزیزم چه دعای قشنگی کردی. خدا مشکل همه رو حل کنه.عزیزم همسرمنم کیست مویی داشت عمل کرد عملش ...

انشاالله یه مدت بعد از سزارینم بگذره میرم عملش میکنم که راحت بشم چون خیلی عذاب آوره