2777
2789
عنوان

حامله ام حالت تهوع شدید دارم دمیترون ام اثر ندارد 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 78 پست
منم همینم هیچی اثر نداره😐ماه 6 استفراغم کمتر شده ولی از بین نرفته

منم آخراش کم میشد ولی تموم نمیشد لعنتی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
موندم چرا ما اینطوری ام بقیه حامله میشن انگار ن انگار

دقیقا ناعدالتیه

همین الان فامیلمون بارداره برای سومین بار اصلا انگار نه انگار مسافرت شهر دور هم رفت خداخفظشون کنه

ولی من هر دو بارداریم کلشو تو خونه بودم از درد معده و تهوع و صد تا مشکل دیگه یه گوشه رنج میکشیدم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ناعدالتیههمین الان فامیلمون بارداره برای سومین بار اصلا انگار نه انگار مسافرت شهر دور هم رفت خ ...

اخ گفتی منم اینقدر ژولیده شدم حال هیچی ندارم  حتی از ظرف شستن متنفر شدم

حرفا میزنی خواهر ابو ک نمیتونه حذف کنه سنگ کلیه میگیره اونوث تو بارداری دور از جون زایمان زودرس میگی ...

😶😶😶😶

من به نظرشماکارداشتم

جهت اطلاعت

فوق تخصص رژیم بهم داده

خودم یکسره بیمارستان بستری بودم

واین رژیم رودادن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
جدا الان از بی آبی یبوست دارم

ازبی آبی یبوست نشدی

ازدیمیترون یبوست شدی

اختیارباخودته

من رژیمی که دکترداده بهت دادم

چون خودم بدویارترین آدم دنیام

خواستی جزئیات دیگه روبهت میگم

نخواستی هم هیچ

ادویه نخوریبوست نمیشی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ازبی آبی یبوست نشدیازدیمیترون یبوست شدیاختیارباخودتهمن رژیمی که دکترداده بهت دادمچون خودم بدویارترین ...

اینارو نخوردی دیگ تهوع نداشتی 

اگ لطف کنی کاملشو بگی ممنون میشم 

اینارو نخوردی دیگ تهوع نداشتی اگ لطف کنی کاملشو بگی ممنون میشم

من برنج ایرانی نمیتونستم بخورم

ماکارانی وبرنج روباپوره گوجه درست میکردم

اگرخیلی تشنه شدی با ،نی آب یاچای کمی بخور

باز۱۵-۲۰دقیقه بعدکمی بخور

تامعده ات خشک باشه ویارنداری

گوجه وسیرابی مملوازویتامین بی هستش که کمبودهمین ویتامین سبب ویارمیشه

ادویه هم اصلانخورتابچه است سفیدوبوربشه

من خودم به دیمیترون ویارپیداکردم وبخاطرخطرجانی که ازشدت ویاربرام پیش اومدبیمارستان بستری شدم

دکترم میگفت تاحالابدویارترازتوندیدم

بعداین رژیم رودادوالحمدالله خیلی بهترشدم

درضمن من حساسیت شدیدبه سیگاروقلیون و....دارم

موقع بارداری بوی سیگارهمسایه مون میومدآروم میشدم😁😂🤣🤣🤣

یابوی نفت وبنزین

ولی قلیون جونم درمیشد

من برنج ایرانی نمیتونستم بخورمماکارانی وبرنج روباپوره گوجه درست میکردماگرخیلی تشنه شدی با ،نی آب یاچ ...

منم از دمیترون بدم اومده اثر نمیکنه حتما امتحان میکنم ممنون 

فقط سالاد اینا میخوردی یانه 

منم از دمیترون بدم اومده اثر نمیکنه حتما امتحان میکنم ممنون فقط سالاد اینا میخوردی یانه

میوه وسالادوحشتناک ویارت روزیادمیکنند

ببین توی ویار

کلیه ومعده وصفرابدکارمیکنه تابچه روپس نزنه

بخاطراین آب توی بدن جمع میشه

وویارپیدامیشه

بخورکم بخور

منم از دمیترون بدم اومده اثر نمیکنه حتما امتحان میکنم ممنون فقط سالاد اینا میخوردی یانه

من شاه توت وانجیرسیاه خیلییییی میخوردم

اصلااذیتم نمیکرد

اخ گفتی منم اینقدر ژولیده شدم حال هیچی ندارم حتی از ظرف شستن متنفر شدم

من از کل خونه متنفر بودم بیست روز فرار کردم از خونه به اجبار برگشتم دوباره

سیرابی خوردم ولی اثر نمیکرد اصلا ی حالیم ک‌ اصلا نمیشه گف

درکت میزنم عزیزم منم تا نه ماه بود ویارم مدام بالا میاوردم وسوزش شدید معده اخریا حتی سرمم اثر نمیکرد ولی حتما سرم بزن اگه خیلی حالت بد شد من انقد بالا میاوردم ک نمبتونستم آب بخورم مجبور میشدم سرم بزنم وگرنه که بالا اوردن قطع نمیشد هیچکس درکت نمیکنه حتی شوهرت من مث چی بالا میاوردم رنگ صورتم همش زرد زرد بعد میرفتم سرمبزنم پرستاره مرد بود میگف زنای این زمونه تحمل ندارن سریع میان سرم میزنن تو فکر ضرر سرم نیستن معلوم نیس بچه چی در بیاد منم دلم شکست با اون حال بد نشستم گریه کردم اخه ب شما چ انگار میفهمن چقد زجر دارم میکشم

😶😶😶😶من به نظرشماکارداشتمجهت اطلاعتفوق تخصص رژیم بهم دادهخودم یکسره بیمارستان بستری بودمواین رژیم ...

خودتون دارین میگین بستری بودین پس سرم میزدین و آب بدنتون با سرم هم تامین میشده نظرات کارشناسانه تون رو نمیشه ب بقیه بگین وقتی ک ب اصطلاح دکترتون برا شما تجویز کرده نه استاتر ولی ممکنه استاتر ب حرف شما گوش. بدن دیگه بارداری دوران حساسیه منم نگفتم با من حرف زدین یا نه تو فکر استاترم دوست عزیز وگرنه شما یک درصدم برام ارزش ندارین 

درکت میزنم عزیزم منم تا نه ماه بود ویارم مدام بالا میاوردم وسوزش شدید معده اخریا حتی سرمم اثر نمیکرد ...

این مردا خواهر هیچی درک نمیکنن ی سرما میخورن انگار زاییدن . زن ک زن ادم درک نمیکنه چ برسه ب این مردا . از الان ک دو ماهه ام معده ام اینه هی درد میکنه و ترش میکنم خدا بخیر کنه تا ماه اخر

چند وقتتهمن همچین شکمم بزرگ شده انگار 6ماهمه

زنجبیل بخور

یه کم بریز تو چای

کماااااااا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨