2777
2789
عنوان

بیاین ایده زمین بازی کودکان بدم

82 بازدید | 8 پست

مدتی بود دنبال ایده برای زمین بازی بچه ها بودم که هرچی پیدا میکردم هزینه داشت. مثلا تور بسکتبال ۱۵۰ میلیون و همین طور الی آخر

تا اینکه بالاخره این ایده کوچولو فرصتی شد برای اینکه خودم رو نشون بدم:

با ۴ تا تایر و یک سکو ماشین درست کردیم.

هرکسی هر ایده ای داره بیاین اینجا بگین. 

هر ایده ای تو این زمینه

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

یک آقایی بود یادمه با استفاده از همین چیزای بازیافتی و با کمک و ایده خود بچه ها زمین بازی میساخت فکر کنم چندتاشونم توی سیستان بلوچستان بود. جایزه جهانی هم گرفته بود. گوگل کنی پیداش میکنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یک آقایی بود یادمه با استفاده از همین چیزای بازیافتی و با کمک و ایده خود بچه ها زمین بازی میساخت فکر ...

یک نادعلیان میشناسم، جنوبی بود و چیزهای با سنگ میساخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بچه‌ها به نظرم از این پارکت‌های معمولی بذاریم به نظرم خیلی بهتر از زمین خاکیه

واسه بچه های خیلی کوچک که آره، ولی سن بچه ها بالا بره می‌توانند بازی کنند

لگن آب خیلی برا بچه ها خوبه، بخصوص تابستونا

یه ایده هست با همین لاستیک‌ها و تایرها مثل لگن آب درست کرده اند. 

من گشتم تو کل کشور کلی تایر رها شده هست. اگر همه حاشیه نشین‌ها این ایده ها رو بلد باشند کلی زمین بازی می‌توانند با ایده هاشون درست کنند که هیچ نیازی هم به سرمایه خاصی نیست. فقط فکره و کمی هوشمندی