2777
2789

8ماهمه خیلی بی حوصله ام میرم خونه دوست دارم برم بیرون میرم بیرون یا جایی دوست دارم برم خونه الانم خونه مامانمم اصلا اینجاروهم دوست ندارم دوست دارم برم خونم همش گریه میکنم حوصله شوهرمم ندارم فقط دوست دارم تنها باشم و بخوابم ازصبح بلند شدم اصلا باهیچکس حرف نزدم حوصله هیچیو ندارم خسته ام ازاین وضعیت نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سریال کمدی بزار نگاه کن

یکمم خوراکی بخور، اجیل اینا برات خوبه بخور

ببین چرا این حسو پیدا کردی با خودت حرف بزن خودتو دلداری بده 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

وا چرا انقدر ذوق زندگی از بین رفته

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

من حامله ام 19 هفتمه

4 مرداد یه امتحان وحشتناک دارم که هم ورودی هام حداقل دوماهه دارن میخونن

من نمیتونم درس بخونم سرم درد میکنه

اگه نمره مورد نظر رو نیارم حیثیت ام رو توی دانشکده میبرن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

یه سریال کمدی بزار نگاه کنیکمم خوراکی بخور، اجیل اینا برات خوبه بخورببین چرا این حسو پیدا کردی با خو ...

حوصله هیچیو ندارم چه برسه سریال دوست دارم برم خونم حوصله ندارم تاشب بمونم خونه مامانم 

بچت دختره یا پسر؟

دیگه آخراشی عزیزم چرا به خودت سخت میگیری، کاش منم ۸ ماهه بودم، ویار پدرمو دراورده، الان میگم فقط ویارم خوب شه هیچی نمیخوام از زندگی لذت میبرم

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍
حوصله هیچیو ندارم چه برسه سریال دوست دارم برم خونم حوصله ندارم تاشب بمونم خونه مامانم

خب چرا اسنپ نمیگیری بری عزیزم؟ یا بگی یکی برسونه

هرکاری که راحتی انجام بده برا خودت محدودیت نزار

ولی اگه میتونی یکی رو کنار خودت داشته باش تنها نباشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من ۸ ماهمه 

چند روزه دندون دردم 

بی حوصله ام 

مبلامو فروختم عوض کنم فرشامو دادم بشورم خونم خالیه 

یه بچه ۵ ساله ام دارم غیر قابل کنترله  

نه حوصله اونو دارم نه شوهرمو 

نه دلم بیرون رو میخاد نه هیچی فقط دلم میخواد تو اتاق دراز بکشم کسی باهام حرف نزنه 

حرفم که میزنن عصبانی میشم دادو بیداد میکنم

منم 8ماهمه مثل شمام دیشب اینقدر حالم بد بود دلم‌میخاست ارامبخش بخورم همش با شوهرم سر جنگ دارم.

منم ولی شوهرم هیچی نمیگه بیچاره فقط درک میکنه ولی دریغ ازپدرومادرم سرسوزنی درک ندارن ازشون خوشم نمیاد شوهرم همش باهام حرف میزنه آرومم میکنه ولی خانوادم هیچی مخصوصا مامانمم همش به من حسودی میکنه ناخنام قشنگه میگه هنوز جوونی یا موهام قشنگه میگه هنوز جوونی همسن ما بشی اینطوری میشی همش تو ذوقم میزنه حرف زایمان سزارین میشه میگه طبیعی خیلی سخت تره سزارین کاری نداره عین زن بابا میمونه رفتاراش 

2810