بلغور گندم میگیرم
نصف بسته رو میذارم با 100 گرم گوشت و اب کافی(دوبرابر) بوقلمون بپزه با شعله ملایم
نمک هم میریزم اما نه مثل غذاهای دیگه
کمتر میریزم ولی باید باشه
بعد 4 ساعت گوشتو میارم بیذون با چنگال ریش ریش میکنم و دوباره تو هلیم میریرم بهم میزنم
میتونی از گوشکوب برقی استفاده کتی
بعد که غلظتش کافی شد زیرش خاموش میکنم
کنجد با شعله ملایم 1 دقیفه تفت میدم میریزم توش
دارچین توی روغن داغ شعله ملایم در حد 10 ثانیه هم میزنم و میریزم توش هم میزنم