2777
2789
عنوان

چرا پسرا اصلا عصبانی نمیشن

111 بازدید | 9 پست

بچها من داشتم رفتار افراد دورمو انالیز میکردم 

دیدم  پسرای دورم چه دوست اجتماعی چه فامیل چه هرکسی 

اصلا اعصبانی نمیشن همیشه ارومن خیلیا شونو عصبانیتشونو یادم نمیاد اصلا 

ولی ما خانوما خیلی عصبی ایم 

منظورم از ما خانوما حداقل جامعه اماری اطرافمه 

بالاخره توی هر قشری عصبانیت هست ارومی ام هست  استثنا ام هست

ولی خب پسرا اکثرا  اروم ترن میدونین چی میگم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

اطرافیان من همه عصبی ان دختر و پسر نداره😄

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکس میگی آقایون بیشتر روانییی ترن

طرف من خیلی ارومن 

و اصلا عصبانیتشونو بروز نمیدن 

یعنی تغیر ظاهری ندارن 

درونی عصبی و ناراحت میشن

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
طرف من خیلی ارومن و اصلا عصبانیتشونو بروز نمیدن یعنی تغیر ظاهری ندارن درونی عصبی و ناراحت میشن

چه خوب والا طرف ما میزنن نابود میکنن و اعصاب بقیه رو خورد میکنن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
میشن بدجورم میشنندیدی اون روشونوولی خب نسل الان مردای جوون نسبت به دهه های قبل آرومترن در کل

من ندیدم واقعا اون روشونو ک عصبی شن