2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی درمان انفرادی

245 بازدید | 4 پست

دوستان من تازه بازنشسته شدم و میخوام خودم رو بیمه تکمیلی کنم . الان بیمه هایی که تکمیلی انفرادی می دن دی ؛ تعاون ؛ سامان واس او اس هستند .که دی از همه کمتر و اس او اس از همه بیشتر می گیره . منتهی دغدغه من اینه که هر کدوم رو بیمه شم برم برای آزمایش و چک آپ مثلا یه چیزی ازش در بیاد مثلا چه می دونم معلوم شه تیرویید دارم یا اصلا مشکلات پیچیده تر که نیاز به جراجی و .... داشته باشه ؛ می ترسم بگن نمی دیم چون قبل از بیمه این مشکل برات ایجاد شده . یا یه بیمه ای مثل اس او اس می گه دو میلیون باید بدی بری آزمایش و چک آب قبل از بیمه گرفتن که خوب من کلا چون می خوام برم چک آب می خوام بیمه شم و بعد لابد نمی دونم مثلا بگه تو مشکل قلبی داری لذا دیگه تحت پوشش نیست قلبت ! حالا سوال اینجاست که اصلا آدم بیمه می شه که مشکلات درمانی اگر داشت حل بشه نه اینکه پول بده و هیچ استفاده ای هم نکنه . من تمام دوره کاریم بیمه تکمیلی بودم و شاید کمتر از سه بار استفاده کردم الانم چون مادرم درگیر سرطان شده فکر کردم باید برم سراغ آزمایش و چک آپ و ... 

اگر کسی از دوستان می تونه بهترین راهنمایی رو به من بکنه ممنون میشم زیر این پست اعلام نظر کنه 

عزیزم بازنشسته ها خودشون بیمه تکمیلی دار به اسم آتیه سازان و دو مدل هم داره ، یکی مدل عادی ، یکی طلایی ، طلاییش عالیه و اکثر مواردش بدون سقف هزینه هست ، 

فقط هم ماهی ۲۵۰ برای هر نفر باید پرداخت کنید

عزیزم بازنشسته ها خودشون بیمه تکمیلی دار به اسم آتیه سازان و دو مدل هم داره ، یکی مدل عادی ، یکی طلا ...

سلام عزیزم

منظورتون بیمه تکمیلی تامین اجتماعیه ؟؟ من پوشش هاش رو دیدم افتضاح بود و اصلا با هیچ بیمارستانی هم طرح قرارداد نیستن ؟ و به بازنشسته های تامین طلاییش رو نمی دن می شه اگر اطلاعات دارید بیشتر توضیح بدید ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزممنظورتون بیمه تکمیلی تامین اجتماعیه ؟؟ من پوشش هاش رو دیدم افتضاح بود و اصلا با هیچ بیمارس ...

بله عزیزم ، طلاییش سال گذشته براشون باز شد ثبت نامش و تمام موارذ تحت پوشش بیمه بدون سقف شد جز دو مورد فک میکنم ، از طرفی اکثر بیمه های تکمیلی با بیمارستان ها قرارداد ندارند ولی فاکتور که ببرید هزینه رو پرداخت میکنن، اما با موارذ دیگه مثل درمانگاه، رادیولوژی ، فیزیو تراپی و دندانپزشکی و عینک فروشی و....چرا قرار داد میبندن. چون من پدرم طول خدمتشون و الان که بازنسشته ست بیمه تکیلی داشتن ، همینطور همسرم که شاغلن بیمه تکمیلی دارند و هرسال هم ارگانشون با بیمه تکمیلی جدید قرارداد میبنده ، اطرافیانم هم که ارگانای مختلفن بیمه تکمیلی دارند، تو شهرای کوچیک ندیدم جز برای ویزیت پزشک عمومی با بیمارستان قرارداد ببندند اما هر هزینه ایی انجام بذن فامتور میبرن مبلغش پرداخت میشه

بله عزیزم ، طلاییش سال گذشته براشون باز شد ثبت نامش و تمام موارذ تحت پوشش بیمه بدون سقف شد جز دو مور ...

پدر خودم آتیه سازان طلایی رو سال گذشته ثبت نام کردن از طریق سایت