بچه ها من بابام خیلی پولداره توی کار نمایشگاه ماشینه، ولی خیلی ظالم و ستمگر و پول دوسته پول براش از همه چی مهمتره با وجود اینهمه ثروت ولی ما مثل گداها زندگی میکنیم من کمبود محبت دارم از بس بهم ستم میکنه و دوستم نداره، دلیلش هم اینه که همیشه دوست داشت پسر دار بشه ولی نشد من پشت در اتاق مامان بابام وایساده بودم میگف ثروتم بعد من میرسه به دامادم، (شوهر من) میگفت حیف که من پسر ندارم راهمو ادامه بده😭😭 آخه تبعیص تا کی؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
👣وقتی به خودم آمدم : دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت، تحمل این رنج ها به حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است
👣وقتی به خودم آمدم : دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت، تحمل این رنج ها به حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است
@niniyar_2   این مریض را تعلیق کنید عکس از گوگل برداشته با احساسات کاربران بازی میکنه