2777
2789
عنوان

بیاید بگم زن داداشم چقد ازمن متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا عروس هم عین خودتون 

چرا از عروس ی وقت هایی توقع بیجا دارید 

خودتون رو بزارید جاش و به این شرایطت فکر کنید 

سخته به نظرم دختر و پسر باهم ی هزینه بزارید و پرستار بگیرید برای پدرتون نه فشار رو شماست نه برادر و زنش 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است

حالا چرا اینقدر معرفی کردی خودتون رو شناسایی میشی بعدا بعد هم خب یه ذره کمک بدین نمی‌تونیم پرستار بگیرین نزار پدرت بی عزت بشه نزار یه عروس تو دلش بگه کاش پدرت نباشه که دیگه راحت زندگی کنند بشین با برادرت صحبت کن یه تصمیم بگیرید خودتون رو کنار نکشید شاغل هستی که هستی آنها هم جوانن زندگی دارن یه تصمیم بگیرین که هم برادرت اذیت نشه هم پدرت راحت باشه 

حق با اونه.فقط پدره اونا که نیست.شما اگه نمیتونی از کارت بزنی از حقوقت بزن و جای نوبتت پرستار بگیر!

اگه داداشم بفهمه دمار از روزگارش در میاره اصلا طلاقش میده

بیارش خونه خودت.شاغل هستی بابات هم حتما حقوق داره واسش پرستاربگیر ولی پیش خودت باشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اگه داداشم بفهمه دمار از روزگارش در میاره اصلا طلاقش میده

وا چه داداش بی منطقی 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦☹️☹️☹️

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
بیارش خونه خودت.شاغل هستی بابات هم حتما حقوق داره واسش پرستاربگیر ولی پیش خودت باشه

باشه اصلا تا آخر عمرم پدرمو کنار خودم نگه میدارم نمیخوام پدرم حس کنه دوسش نداریم

باشه اصلا تا آخر عمرم پدرمو کنار خودم نگه میدارم نمیخوام پدرم حس کنه دوسش نداریم

عزیزم عروستون فقط خسته شده همین وگرنه بحث دوست داشتن نیست 

منم مادر شوهرم تا وقتی حالش خوبه با دوتا دختراش و پسراش حال می‌کنه ولی موقع مریضی من و شوهرم فقط هستیم 

منم خسته میشم خسته ولی متنفر نمیشم 

ی بار بهش گفتم خوبه آدم ها تو مریضی و خوشی کنار هم باشن بهش برخورد شوهرمم طرف منو گرفت گفت پس دخترات کوشن پسرات کوشن☹️☹️☹️

بهترین کارمیکنی.اگه شوهرت راضی نیست بیاریش خونه خودش باشه پرستاربگیر خودتم بهش سربزن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

شما پدرته منت میزاری باشه پیش خودم اصلا نگه میدارم بعد از عروس توقع دارین حتی اعتراضم نکنه. من بودم تو موقعیتش پس عروسو درک میکنم میدونی بدیش اینه آخرش بیچاره عروسه آدم بده میشه چون اونم انسانه و خسته میشه ولی کسی حق نمیده بهش تازه منتم میزاره داداشم طلاقش میده عجب با وجدان و با انصاف وبا منطق. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
2810