2777
2789
عنوان

بیاید بگم زن داداشم چقد ازمن متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپکای قبلی که ۱۵سالته !🫠🫠🫠🫠🫠

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

میدونم درست نیس کسی درباره مشکلات خانوادش صحبت کنه ولی چون کسی نمیشناسه منو گفتم که حداقل یکی باشه ح ...

خب حالا وقتی اسماتونو با شغل و شهری ک زندگی میکنی الان میشناسنت

ببین عزیزم باید بگید به طور مساوی مراقبت کنیم، مثلا یه ماه شما یه ماه داداشت، اینجوری دیگه زنداداشت ناراحتم نمیشه، توزمانی هم که میاریش خونه خودت اگه فرصت نمیکنی میتونی پرستار بگیری

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا

اسم هاتون به شخصیت رمان ها میخوره

حالا این به کنار

زنداداش شما لطف کردن تا الان از پدرتون نگهداری کردن

وقتی شما بعنوان دختر پدرت صحیح و سالمی چرا یه دستی نمیرسونی؟

شرایط کاریتونو تغییر بدید یا هر جوری میتونید کمک کنید

میدونم شرایطتت سخته ولی اون خانم هیچ گناهی نکرده

وظیفه ی شما و برادرتون هست

قسمت بد ماجرا اینه زحماتی که این خانم تا الان کشیدن به چشم نمیاد فقط چون میگه دیگه نمیتونه ، میشه آدم بده

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
2810