2777
2789

خیلی حالم بده خیلی

پروا هستم ۲۳ ساله الان تهران زندگی میکنم من و همسرم شهریار توی بیمارستان شاغل هسیم و برادرم کاوه ۱ و نیم هستش که ازدواج کرده پدرم بخاطر یه حادثه الان معلول هستن و باید یکی میبود که از پدرم پرستاری کنه ولی من و همسرم بخاطر مشغله زیاد نمیتونیم و برادرم اصرار داشت از پدرم مواظبت کنه همسرش آیسان اوایل بخاطر داداشم قبول کرد خودش خانه داره امروز دعوت بودیم خونشون شنیدم داشت به دوستش تلفنی میگفت میخوام آب پاکی رو بریزم رو دست کاوه پدرش بفرسته سالمندان یا پیش اون خواهره... شب کلا دارم گریه میکنم همسرم شیفته الان بگید چیکار کنم😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رمانه؟؟۱۶سالهه؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مگه رفتی مصاحبه اینقدر کامل خودتو معرفی میکنی؟!😐

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

خب به نظرم حرف بدی نزده شما وقت ندارین عروس هم تا حالا خانومی کرده از پدرتون نگهداری کرده یه پرستار بگیرید اگه نمی‌خواهید بفرستید سالمندان

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
2810