قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 عنوان خانما بیاید 🖤 77 بازدید | 13 پست دلم خیلی گرفته دخترمو از وقتی از دست دادم حالم خوب نیس مخصوصا اینروزا همش میگم یعنی خدا دوباره بهم میده نمیدونم چیکار کنم امروز قلبم درد میکنه🖤😭😭💔 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔 1403/04/26 | 23:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hino عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1180 دعا برات میکنم توروخدا از ته دلت برای ارامش ما دعا کن😭 این کاربری دست دو نفره♥️🥰
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2242 از خدا بخواه میشهفامیل ما هم دخترش مرد بعدش سه تا دختر اورد✨️ 🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 از خدا بخواه میشهفامیل ما هم دخترش مرد بعدش سه تا دختر اورد✨️ الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 دعا برات میکنم توروخدا از ته دلت برای ارامش ما دعا کن😭 انشالله ب حق علی اکبر حسین هرچی از خدا میخوای بهترینشو بده عزیزم ارامش قلبی داشته باشی دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 یعنی کسی هست مشکل نداشته باشه😭😔 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2242 الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭 صبر داشته باش جواب صبرتو میگیری توکل بر خودش به چندسال بعد فکر کن 🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره
hino عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1180 انشالله ب حق علی اکبر حسین هرچی از خدا میخوای بهترینشو بده عزیزم ارامش قلبی داشته باشی خدا کنه بخدا فقط دارم گریه میکنم این چند روز😭 این کاربری دست دو نفره♥️🥰
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 صبر داشته باش جواب صبرتو میگیری توکل بر خودش به چندسال بعد فکر کن جز صبوری کاری نمیتونم کنم نعمت خودش بود صلاح ندونست گزفت💔🖤😭 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 خدا کنه بخدا فقط دارم گریه میکنم این چند روز😭 مشکل مالی داری عزیزم چرا جور درنمیاد دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2242 جز صبوری کاری نمیتونم کنم نعمت خودش بود صلاح ندونست گزفت💔🖤😭 همه در حال امتحانیم دیگه هرکی یه جور الهی خدا برات جبران کنه آرامش بده بهت 🇵🇸🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید🌹کاربری دونفره
jojo1234 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 89 ان شاالله بزودی باردارشی عزیزم.. صدتاصلوات واسه حاجتت میفرستم
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 464 ان شاالله بزودی باردارشی عزیزم.. صدتاصلوات واسه حاجتت میفرستم قربونت برم من ۱۴حمد خوندم انشالله باردار باشی دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔