2777
2789

من هفته پنج هستم لکه بینی قهوه ای دارم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردت طبیعیه 

به هفته ی آخر برسی خیلی خیلی بدتر میشی

هم درد لگن وحشتناک میشه هم مشاله ران و مابقی مشکلات

سخت ترین ماه، ماه ۹ هست

۲۵ هفته ک هفته ی خوبیه  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

اگه طبیعی باشه تحمل میکنم میترسم مشکلی باشع

ن بابا..دگ اخرا فکر میکنی یه سنگ تو واژنته اینقد سنگین میشی.ببین اذیت میشی ولی لذت ببر و خودتو نگران نکن و استرس نده.

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️
دکترت بهت شیاف نداده؟

سونو کرد فقط ساک و کیسه زرده دید 

قلب رو ندید 

واسه همین شیاف نداد 

گفت. دو هفته دیگه بیا 

فعلا دارم استراحت میکنم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
دردت طبیعیه به هفته ی آخر برسی خیلی خیلی بدتر میشیهم درد لگن وحشتناک میشه هم مشاله ران و مابقی مشکلا ...

واقعا... اگه طبیعی باشه مشکلی ندارم تحمل میکنم اخه تو نت خوندم زایمان زودرس و این چیزا ترسیدم 

بیشتر بخاطر اینکه جفتم پایینه میترسم