2777
2789
عنوان

سقط و بارداری مجدد

134 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۳ ماه پیش مجبور شدم‌پاره تنم رو سقط پزشکی کنم تو هفته ۲۱ گفتن قلبش حفره داره و ریه سمت چپش تشکیل نشده چند وقتیه احساس میکردم حالتام برگشتن بی بی چک گذاشتم هاله کمرنگ نشون میده ،بنظرتون امکان داره باردار باشم و اینکه اون مشکل تو بچه دوم میتونه به وجود بیاد ماازدواج فامیلی نبودیم 😔

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره امکان داره،نه بابا امید داشته باش انشالله هر وقت باردار شدی سالمه،خواهرم بچه اولش خودبخود سقط شد،سه ماه بعد دوقلو باردار شد،درسته هفت ماهه و نارس به دنیا اومدن ولی الان هفت ماهشونه خداروشکر 

حس میکنم خدا از دستم ناراحته(:روش نمیشه بگه یا...
جلوگیری داشتی؟؟؟؟؟بله امکان بارداری هست ولی اون مورد نه عزیزم این جوری نیست که با هربارداری بخواد تک ...

سلام عزیزم جلوگیری طبیعی داشتم امیدوارم اگ باردارباشم اون اتفاق نیوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره امکان داره،نه بابا امید داشته باش انشالله هر وقت باردار شدی سالمه،خواهرم بچه اولش خودبخود سقط شد ...

خداروشکر که خدا بهشون بچه سالم داد و جای خالیشون پر شد 😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه آزمایش بده گلم . متاسفم واسه اتفاق تلخی که افتاده . و فکر نکنم دوباره تکرار بشه

قربون شما ممنونم گلم با جلوگیری طبیعی امکان بارداری هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام نه میتونه اینطور نباشه و بچت سالو و صحیح باشهفقط آزمایش نگرفتن که چرا و دلیلش چیه؟

جفت رو فرستادن پاتولوژی و گفتن هیچ نقص ژنتیکی نداره😔توسونوگفتن ،قلب به سمت چپ ۹۰ درجه چرخیده و جلوی رشد ریه گرفته و زنده نمیمونه و منم تو ۲۱ هفته به روش طبیعی زایمان کردم ،چندتا متخصص رفتم تقریبا ۱۰ نفر نظر یکسان دادن ولی علت رو گفتن بدشانسی و یا اتفاقی ❤️‍🩹

1
5
10
15
20
25
30
35
40