2777
2789
عنوان

دخترا من گوشیم سامسونگه و دوساله خریدمش و سالمه الان بنظرتون یه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۱۳ ساده با حافظه ۱۲۸ گیگ شده ۵۰ تومنبخرم یا نه

من نصف شما هم پشتوانه مالی ندارم ولی دقیقا دو هفته پیش ۱۵ معمولی خریدم چون صرفا دوست داشتم  ب نظرم زندگی خیلی کوتاهتر از این چیزاست ک حسرت همچین چیزایی ب دلمون بمونه 😁😁 

ولی واقعا اصلا ایفون یه چیز دیگه س

بسیار هم عالیپس کاری که دلت میگه رو انجام بده اگر دوست داری آیفون رو امتحان کنی بخر عزیزم

دقیقا دوس دارم امتحانش کنم

خوشم نیومد بفروشمش😂😂😂

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من نصف شما هم پشتوانه مالی ندارم ولی دقیقا دو هفته پیش ۱۵ معمولی خریدم چون صرفا دوست داشتم ب نظرم ز ...

شما دو گوشی استفاده میکنی؟

دوس دارم ۱۵ بخرم از پرش انتنش میترسم و حوصلشو ندارم

شاغلم و وقت ازادم کمه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
شما دو گوشی استفاده میکنی؟دوس دارم ۱۵ بخرم از پرش انتنش میترسم و حوصلشو ندارمشاغلم و وقت ازادم کمه

البته اینم بگم الان اکثر برنامه های ایرانی هم نسخه iOS دارن ولی من بخاطر امکانات ایفون ۱۵ اینو انتخاب کردم و مشکلی با دوتا گوشی داشتن ندارم 

چرا دقیقا؟یچیزی بگو قانع شم ایفون بخرم

باید ایفن کار کنی تا متوجه منظورم بشی تاچ صفحه مثل دنبه میمونه رابطه کاربری مهندسی شده

من چند بار سامسونگ گرفتم هربار هم فروختم پرچمدارشم داشتم  

اگه با سامسونگ اوکیی خودتو درگیر ایفن نکن چون خرجش یکم بالاتره مثلا سیپ اپ باید ماهی دویست سیصد اشتراک بگیری اگه نسخه اصلی فارسی بخوای برنامه هارو..

ولی اگه دستت بگیری دیگه نمیتونی سامسونگ دستت بگیری حس لاکپشت به ادم میده انقدر که نسبت کنده میگم باید استفاده کنی تا متوجه منظورم بشی..خودتو‌ گیر ننداز 😂🤦‍♀️

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …