شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۳۳ تا اضافه کردم طی ۳ سال، ۱۵ تاشو کم کردم مونده ۱۸ تا با تمام قدرت ادامه میدم و ناامید نمیشم با ...
چند کیلویی با قد چند
15کیلو. رو توی چه مدت کم کردی
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
165 قدم و الان ۸۳ هستم که ۹۸ بودم تقریبا ۳ ماه کم کردم
ازت انگیزه گرفتم
ماشاالله به اراده
رژیمت چیه
ازدکترگرفتی یاکالری شمار؟؟
ورزش هم میکنی؟؟
مرسی قربونت اره فقط به انگیزه هات فکر کن من الان دارم به این فکر میکنم لاغر بشم لباس هایی که دوست دا ...
روزی چند دقیقه ورزش میکنی
برنامه کالری شمارت چیه