2777
2789
عنوان

فاز این خواستگاره چیه

173 بازدید | 6 پست

اینا چرا اینجوری میکنن؟

از طریق خالم با ما آشنا شدن الان یک ماهه همو دیدیم ولی اصلا تماس نگرفتن

بعد یه هفته خالمو دیده بودن و بهش گفته بودن ما دختر خواهرتونو پسندیدیم و به خاطر اینکه شرایطمون جور نبود و چهلم یکی از فامیلامون بود تماس نگرفتیم

ولی بعد اونم باز زنگ نزدن تاالان🤐🤐 بعد من کلا از فکرش اومدم بیرون الان دوباره دیروز خالمو دیدن و گفتن منتظریم بعد تاسوعا عاشورا قرار بذاریم

والا پسرشون به نظر آدم سنتی ای نبود اگه میخواستن بیان حداقل شماره منو نمیدادن به پسرشون ک پیام بده یا حرف بزنیم؟!

چقدر اینا عجیبن و چقدر بیشعورن ذهن آدمو هی درگیر میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا ذهنت درگیر میکنی🙏🙏

چون ناخود آگاه میگم هی ینی چی این رفتاراشون 

البته اول ک زنگ نزدن ناراحت شدم ولی الان مهم نیست واسم فقط موندم اگه زنگ زدن چی بگم ردش کنم ب خاطر این اخلاقشون یا ن

پشیمون شدن خجالت میکشن بگنوالا خیلی دل میخادد ازدواج الان

خب کسی مجبورشون نکرده هی جلو خالمو بگیرن بگن ما میخوایم قرار بذاریم 

دیروز تو مسجد عمه های پسره و مادر بزرگش خالمو دیدن خودشون گفتن ما عکس دخترخواهرتو دیدیم 

رد کن تا احترام به طرف مقابل رو یاد بگیرنبجای اینهمه پیغام و پسغام باید خودشون از خالتون شماره مامان ...

شماره مامانمو دارن واقعا ک منم خیلی بهم برخورده حالا محرم و عاشورا تاسوعا باشه نمیخواستن جشن راه بندازن ک یه تماس گرفتن انقدر سخت نیست واقعا معلوم نیس چشونه!