2777
2789
عنوان

خانوماییکه36هفته باردارن

69 بازدید | 7 پست

من همش استرس اینو دارم بچم تو شکمم مدفوع کنه چیکار کنم علائمش چیه ؟ ضمنٲ شما تو این هفته هایه اخر تحرکتون تاچه حده

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

سلام عزیزم، تو تاپیکات برای کم کاری تیروئید ام بود

تو آزمایش دو ماهگی که دادم TSH 4/1 زده و رنج نرمال 0.32الی5.2 پزشک زنان که زیر نظرشم بهم هیچ دارویی نداد و چیزی ام نگفت، شهر ما پزشک غدد نداره

فقط بهداشت بهم گفت عددش بالاست

دیروز تو نی نی سایت خیلی ترسیدم از حرفای بقیه تو یه تاپیک

الان که رسیدم به پنج ماهگی، این عدد تیروئید بالاست ؟ مشکل سازه ؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، تو تاپیکات برای کم کاری تیروئید ام بودتو آزمایش دو ماهگی که دادم TSH 4/1 زده و رنج نرمال ...

نه عزیزم مابینه کجاش بالاس خیلیم خوبه ولی چون بارداری هر ماه چک کن که بالا پایین نره

نه عزیزم مابینه کجاش بالاس خیلیم خوبه ولی چون بارداری هر ماه چک کن که بالا پایین نره

دیشب تو یه تاپیک گفته بودم ساعاتی ۴ دیدم پنج نفر جواب دادن و همه گفتن وای زیاده و بچت مشکل دار میشه

گریم گرفت🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈
دیشب تو یه تاپیک گفته بودم ساعاتی ۴ دیدم پنج نفر جواب دادن و همه گفتن وای زیاده و بچت مشکل دار میشهگ ...

به حرف کسی گوش نده اینجا هرکی واسه خودش یه پا متخصص شده اصلٲ هم زیاد نیس من مال خودم با وجود اینکه دارو هم میخوردم شده بود 9وخورده ای دکترم دوز دارو هامو زیاد کرد نرمال شد شکر خدام بچم سالمه تاحالا هر چی سنو دادم 

به حرف کسی گوش نده اینجا هرکی واسه خودش یه پا متخصص شده اصلٲ هم زیاد نیس من مال خودم با وجود اینکه د ...

انشالله که سلامت باشن نی نی هامون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈