2777
2789

لطفاً جنجالیش نکنید 

این که توی یکی از جاهایی که سگ نگهداری میکنن تو ایشون سم ریختن که سگا بمیرن .

بعد هم قرار شده سگارو بکشن و یا بفرستن چین و کره که از گوشتشون استفاده بشه؟

یه کلیپی دیدم چیینی بود هیچ وقت فراموش نمیکنم کاش کور بودم نمی‌دیدم چینیه حیوان بیچاره رو ( سگ بود ) زنده زنده سوخاری کرده بود 

حالم اصلا خیلی خیلی بد شد دهن سکه باز بود معلوم بود داشته جون می‌داده

آره متاسفانه کشتن سگا راست هست ولی فرستادن به چین رو نمی‌دونم البته ازاین دولت هیچی بعید نیست😔

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خدا چینیا رو از رو زمین محو کنه که هر کثافتی نخورن

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
بخوان بکشن با گلوله خلاص میکنن...الان هم چون معضل شدن باید کمشون کننن و با گلوله خلاصشون میکنن

الان خبرشو خوندم نوشته بود یکی از سوله های نگهداری از سگ توی آبشون سم ریخته بودن تاهمشون هم بمیرن  تازه سگ هایی بودن که عقیم شده و واکسن خورده بودن و هاری نداشتن

خدا لعنتشون کنه به حق این شب عزیز  سر خودشونو خانوادشون هم بیاد

یه کاری بکنن با این سگ ها به جای کشتارشون

الان خبرشو خوندم نوشته بود یکی از سوله های نگهداری از سگ توی آبشون سم ریخته بودن تاهمشون هم بمیرن ت ...

وقتی تعداد زیاد بشه چه سگ باشه چه گوزن باید جمعیتشون بیاد پایین ..

تو امریکا مجوز شکار میدن برا گوزن ها اما اینجا فقط به ماموران شهرداری مجوزمعدوم کردن میدن 

امسال تو بیشتر شهرها خیلی از بچه های کوچیک توسط سگ ها کشته شدند و الان دولت سخت گرفته که حتما معدوم و جمعیتشون کنترل بشه

❤❤❤
2810