2777
2789
عنوان

امشبم باهاش حرف زدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 36 پست
خوب بودم چیشد اخرش من موندمو یه دل شکسته چرا خدا اوردش تو زندگیم من دنبال این چیزا نبودم اثلا

درک میکنم🥲🥲به هرحال جواب خوبی تو یکروز میبینی

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
بین بعد از جهر و بحث و دعوا دیگه هیچی مثل قبل نمیشه اینو تجربه دارم که میگم

ولی ما کلی خوبی  به هم  کرده بودیم تا یه فروشگاه  می فت  میگفت  بیا  تو  خیابون فقط یه لحظه ببینمت 😞 اون  ادم  چجوری  چجپوووووووری  تونست منو بزاره  کنار

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان فهمیدم شما اقا هستی ببینید احتمالا یه چیز ازتون دیده زده شده من خودم اینطور شد و طرف اصرار کرد دیگه برنگشتم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
ولی ما کلی خوبی به هم کرده بودیم تا یه فروشگاه می فت میگفت بیا تو خیابون فقط یه لحظه ببینمت � ...

همیشه پسرا این کارو با دخترا میکردن ‌. که وابسته و عاشقش کنن و بعد ولش کنن برا شما برعکس شده 

من الان فهمیدم شما اقا هستی ببینید احتمالا یه چیز ازتون دیده زده شده من خودم اینطور شد و طرف اصرار ک ...

من بدی نکردم بهش من وفادار  بودم  بهش  بهش  توجه  میکردم از نظر  عاطفی  من حتی نمیزاشتم وقتی  ناراخته   ناراحت بره  بخابه  تصور  اینکه  داره  گریه  میکنه  عذابم  میداد  اونم  همینطور بود  باهام   اون  ادم  حالا  منو  مث ی غریبه  میبینه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
همیشه پسرا این کارو با دخترا میکردن ‌. که وابسته و عاشقش کنن و بعد ولش کنن برا شما برعکس شده

اون همونیه که من اگه  خابم  میبرد  دعوام  میکرد که چرا خابت  برد  باهام  حرف  نزدی  همونیه  که همش ازم عکس میخاست😞

به کتفتم نگیر لیاقتت رو نداشته

کاش  همینقدر اسون بود😞 

با غصه خوردن چیزی درست نمیشه داداش من آدما میرن دنبال لیاقتشون . انشالا یکی بهترش سر راهت قرار بگیره

نفرینش نمیکنم  اما یروز پشیمون میشه  شاید محبت زیادیم دلشو زد

خوب بودم چیشد اخرش من موندمو یه دل شکسته چرا خدا اوردش تو زندگیم من دنبال این چیزا نبودم اثلا

من متوجه شدم تو هم مثل منی .همیشه ماها ضربه میخوریم دخترای الان بازیگرن فچنقش بازی میکنن خودخواهن و خیانتکار جوری نقش بازی میکنه باخودت میگی این خیلی خاصه محاله خیانت کنه ولی همزمان که بانو هست دنبال سوژه های بهتر هم میگرده اگه پیدا کرد ولت میکنه

البته من عشقم خوبه دروغگو نیست خائن نیست فقط منو دوس نداره دیگه این شانس آوردم که دلش مهربونه وگرنه تا الان دق کرده بودم

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
من متوجه شدم تو هم مثل منی .همیشه ماها ضربه میخوریم دخترای الان بازیگرن فچنقش بازی میکنن خودخواهن و ...

هنوز باهاشی،؟🥀

هنوز باهاشی،؟🥀

نه ازم دلخوره شدید

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
نه ازم دلخوره شدید

خوشبحالت ولت نکرده🥲 خوشبحالت بعد از دوسال محبت  بهت  نمیگه  دوست  ندارم  خوشبحاااالت  وقتی  فک میکنی یه عاشق واقعی داری  تورو فراموشت نکرده