2777
2789
عنوان

عاشق بچه ام😢ولی

290 بازدید | 30 پست

ولی اوضاع مالی مناسبی نداریم خونه خریدیم تا خرخره زیر قرضیم قسطاش سنگینه بعد هنوز کابینت و کمد دیواری هم باید بزنیم ی سری تعمیراتم داره، دیوانه وار دلم بچه میخاد ولی میگم خب تا اوضاع بهتر نشده بچع نیارم ولی خب باز فک میکنم اگه وضعیت بهتر نشد چی همینجوری موند شرایط... من دلم بچه میخاد😭😭😭امروز با همسرم برنامه ریزی میکردیم راجب بچه دار شدن حرف میزدیم حتا تصورش و حرف زدن راجبش قلبمو میلرزونه بغضی میشم همین الانم با اشک‌مینویسم تموم وجودم له له میزنه برای بچه😭😭😭خدایا خودت نگاه بنداز ب زندگیمون حق مادرشدن ازم گرفته نشه

بزار یزره قرض هات سبک بشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ساله هی میگیم سبک بشه هنوز نشده، فعلا ک صبر میکنم دیگه

ما اون سال ک داداشم به دنیا اومد خدنه خریده بودیم

کلی قرص و بدهی داشتیم

مامانم همیشه میگه بدتر از اون دوران نبود انقد ما فشار زندگی داشتیم ، خیلی عزینه هامون سنگین شد واقعا سخت بود

بخاطر همین بزار قرض هات سبک یشه برا خود اون بچه و خودت بهتره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ما اون سال ک داداشم به دنیا اومد خدنه خریده بودیمکلی قرص و بدهی داشتیممامانم همیشه میگه بدتر از اون ...

اره میترسم این قرض و بدهیا باعث شه از مادرشدن و دوران بارداری لذت نبرم

من ۲۸ همسرم ۲۹، امسال کابینتا رو بزنیم یکی از وام هامون تااخر بهار سال بعد تموم میشه اگه باز چیزی پی ...

خب کابینت نزن فعلا بذارین چند ساله دیگه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اره میترسم این قرض و بدهیا باعث شه از مادرشدن و دوران بارداری لذت نبرم

دقیقا

تو اون دوران کلی هزینه داری کلی ازمایش و دکتر ک بشدت هزینه داره 

بعدش بچت به دنیا میاد احتیاج به ذهن اروم داری ک حداقل برا یه عروسک برا بچت کلی حساب کتاب نکنی

فعلن بچه نیار چون بشدت سخته

من ۲۸ همسرم ۲۹، امسال کابینتا رو بزنیم یکی از وام هامون تااخر بهار سال بعد تموم میشه اگه باز چیزی پی ...

به نظرم تا سال بعد صبر کن. نمیخوام بهت انرژی مکفی بدم ولی من یه پنج ماهه دارم. بچه داشتن واقعا ازینه داره از وقتی میفهمی بارداری هزینه داره تا زایمان و بعدش. روز به روزم بیشتر میشه. من خودم میدونم انتظار برای مادرشدن چقد سخته. خودم سالها صبر کردم و ۳۳ سالگی مادرشدم.

خب کابینت نزن فعلا بذارین چند ساله دیگه

خونه بدون کابینت زشت نیس؟ ازین خونه مسکن ملیاست هیچی نداره انگار چار دیواری تحویل میدن بقیش با خودمون بدون کابینت نمیشه زندگی کرد بنظرم وسایلام کجا بذارم

دقیقا... واسم دعا کن گلم

ایشالله ک همه چی حل بشه و خدایا دری رو برات باز کنه ره حق این شب ک تمام مشکلات مالب زندگیت رفع بشه

خو امام حسین حاجت دلت رو بده و یک بچه سالم و سلامت نصیبت کنه گل

2810