2777
2789

نه من تو خونه 1 سگ دارم سر و صدا میکنه یه خر که جفتک میندازه یه جوجه جیغ جیغو که نوک میزنه

هر کی خواست در خدمتم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣جدی باش

جدی ام  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بپرس عزیزم

ممنون عزیزم، گربه من دخترع سه ماهشه هنوز خیلی کوچولعه امروز بغلم بود زیر شکمش نزدیکای پاهاش دستم خورد ب یچیزی ک لمس میشد هرکار کردم اجازه نداد ببینم چیه،‌میمی دارن تو این سن یا حشره ای چیزی چسبیده بهش؟‌ از صبح درگیرم بذاره ببینم اجازه نمیدم فقط نگرانم حشره باشه و این ک نمیدونم این سن میمی دارن یانم

ممنون عزیزم، گربه من دخترع سه ماهشه هنوز خیلی کوچولعه امروز بغلم بود زیر شکمش نزدیکای پاهاش دستم خور ...

آره عزیزم دارن و از همین الان حس میشه

اصلنم خوششون نمیاد بهشون دست بزنی😁

پس اذیتش نکن که ازت فراری بشه

بیشتر بگردی چنتا دیگم داره

آره عزیزم دارن و از همین الان حس میشهاصلنم خوششون نمیاد بهشون دست بزنی😁پس اذیتش نکن که ازت فراری بش ...

اع خب پس خیالم راحت شد خیلی نگران بودم حشره باشه چون ما حیاط داریم جک و‌جونور زیاده، دیگه دست نمیزنم بهش😁 فک میکردم بزرگ بشن یا باردار بشن بعد میمیاشون قابل لمس میشه

گربه ها چون مدام در حال لیسیدن و تمیز کردن خودشونن چیزی بهشون نمیچسبه

فقط یه انگل خاص دارن که تو موهاشون زندگی میکنه و میتونه منتقل بشه و وتسه خاموما باعث ناباروری بشه

که اینم با یه واکسن مخصوص حل میشه که باید واسش بزنی و دیگه راحت ازش نگه داری کنی

و با شامپوی مخصوص خودش حمومش کنی

اینطوری هم خودت ایمن میشی هم پیشی کوچولوت

گربه ها چون مدام در حال لیسیدن و تمیز کردن خودشونن چیزی بهشون نمیچسبهفقط یه انگل خاص دارن که تو موها ...

عزیزم واکسن سه گانشو زدم قرص انگل میدم حمومشم ک میگنم با شامپوی مخصوصه فقط واکسن هاریشو گفت هنوز زوده ی ماه دیگه باید برم، این واکسنی ک شما کیگی با اینا فرق داره؟؟

عزیزم واکسن سه گانشو زدم قرص انگل میدم حمومشم ک میگنم با شامپوی مخصوصه فقط واکسن هاریشو گفت هنوز زود ...

راستش اسمشو یادم نیس من چند سال پیش با دامپزشک راجبش صحبت کردم اما احتمالا همینه

حالا واسه واکسن هاری که بردش پیش دکتر اینم ازش بپرس خیالت راحت بشه

راستش اسمشو یادم نیس من چند سال پیش با دامپزشک راجبش صحبت کردم اما احتمالا همینهحالا واسه واکسن هاری ...

لطفا واسم میپرسی عزیزم همین الان با همسرم راجبش صحبت کردیم خیلی نگران شدیم واقعا نمیدونسیم با نازایی و اینا در ارتباطه

لطفا واسم میپرسی عزیزم همین الان با همسرم راجبش صحبت کردیم خیلی نگران شدیم واقعا نمیدونسیم با نازایی ...

عزیزم نمیخواستم نگرانت کنم اصلا نگران نباش

چون با شامپوی مخصوصش میشوریش خودش بازدارنده داره و امنه پس نگران نشو

منم سعی میکنم با دامپزشک ارتباط بگیرم و بپرسم بهت خبر بدم

عزیزم نمیخواستم نگرانت کنم اصلا نگران نباشچون با شامپوی مخصوصش میشوریش خودش بازدارنده داره و امنه پس ...

خیلی ممنونم لطف میکنی تا من برم یه ماه دیگه پیش دامپزشکش استرس میگیرم همین الان همسرم کلی نگران شده میگه بذاریمش تو حیاط من میگم ن تصمیم یهویی نگیریم کوچولوعه گناه داره بی پناهه

خیلی ممنونم لطف میکنی تا من برم یه ماه دیگه پیش دامپزشکش استرس میگیرم همین الان همسرم کلی نگران شده ...

سلام عزیزم

من امروز با دامپزشک صحبت کردم گفت باید مرتب و مداوم واکسینه بشه با واکسنای 5 گانه و سه گانه و اینا

اما بازم باید مراقب باشین

با دامپزشک خودشم مشورت کنین ببینین چی میگه