2777
2789
عنوان

دل درد مداوم کودک

107 بازدید | 19 پست

سلام خانما کسی تجربه داره؟

دخترم حدود دو هفتس مدام میگع دلم درد میکنه و به خودش میپیچه اما سریع هم فراموش میکنه

بیشتر بعد غذا خوردن و هنگام سرویس رفتن 

دکتر بردم بهش فاموتیدین داد و ازمایششم خوب بوده مراجعه بدی بهش لاکتوز داده

بهتر نشده اصلا و حالا براش سونو شکمی نوشته

دکترش میگه چیز خاصی نیست ولی میترسم که چرا سونو نوشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمن تو ۵ ۶ سالگیش دلدرد شدیدداشت. کمی دفع سفت داشت و فکرمیکردیم مشکل گوارشه مثلاروده هاش یا کرم روده و.... ولی برای اون نبود.در کمال ناباوری بخاطر کم خونی بود!!!

دردم از یار است و درمان نیز هم
چند سالشهدختر من 6سالگی همش دل درد میگرفت نهایتا دکتر گفت از استرسه کلیدینیوم تجویز کرد

اتفاقا یه مدت خیلی شرایط تنش زا داشتیم

۲/۵ سالشه

هر چقدر به دکترش میگم ممکنه از استرس باشه و روده تحریک پذیر میگ نه

چند سالشهدختر من 6سالگی همش دل درد میگرفت نهایتا دکتر گفت از استرسه کلیدینیوم تجویز کرد

بعد خوردن دارو خوب شد؟

برای رفع استرس چیکار کردین؟

یه مدت باهاش بد رفتار کردم عصبی شده دست خودشو گاز میگیره و ..الان هر کاری میکنم جبران نمیشه

نوزاد که بود الرژی داشت اما دو سالی هست خوب شدهالان دوسالو نیمهیه مدت بخاطر مشغله هام خیلی ازش غافل ...

به لبنیات شاید روده هاش حساسه؟

الان فصل الرژیه

میتونه به میوه ها هم الرژی داده باشه

بعد خوردن دارو خوب شد؟برای رفع استرس چیکار کردین؟یه مدت باهاش بد رفتار کردم عصبی شده دست خودشو گاز م ...

بله خوب شد

همش استفراغ و دل پیچه داشت

احتمالش هست دکترشو عوض کنید طفلی خیلی کوچولوعه

مرتب بهش سکنجبین بده و خاکشیر جوشیده با نبات و لیمو تازه

تا دستگاه گوارشش کامل تمیز شه سه چهار روز نیازه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله خوب شدهمش استفراغ و دل پیچه داشتاحتمالش هست دکترشو عوض کنید طفلی خیلی کوچولوعه

اره حتما همین کارو میکنم فقط میترسم دکتر به چیز خاصی شک کرده باشه که سونو نوشته