2777
2789
عنوان

یه سری از خانومای نینیسایت میگن این دختر قشنگ نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

خب قیافه سلیقه ای هست 

من ادعای خوشگلی ندارم قیافم کاملا معمولیه 

ولی کلا من وایب هچین چهره هایی رو دوست ندارم 

موی مشکی و پوست سبزه مورد پسندم😎

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا سلیقه چیه طرف از رو حسادت میگه نمیپسندم

میگم من یه بار عکس آنا دآرماس رو گذاشتم، یه کاربر ازش ایراد گرفت نمی‌دونم گفت فلان جای صورتش رو باید بوتاکس کنه😅💨

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
قشنگه ولی خب قشنگ بودن ایشون چه دزدی از بقیه زو دوا میکنه؟چه فایده ای برای بقیه داره؟

چون فایده نداره بگیم زشته فایده دار میشه؟😃

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

نمیگم زشته ها

ولی بخدا این همه آرایش و عمل و فیل.تر زشت هم زیبا میکنه

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

اسمش چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
چون فایده نداره بگیم زشته فایده دار میشه؟😃

نه منم اول کامنتم گفتم قشنگه.به هر حال هر چی باشه نه رو حال من تاثیر میزاره نه شما☺️

درگیر قیافه نباشیم بهتره

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

قشنگه اما خوب حسابی به خودش رسیده. بیشتر دخترا اینقد به خودشون برسن قشنگ میشن. کلی عمل و آرایش داره. فی لتر عکسم اضافه کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810