2777
2789
عنوان

خانوما با معاینه ممکنه کیسه آب سوراخ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست
یعنی سقط با پاره شدن کیسه آبم داریم؟چون شنیدم سقط ها با خونریزی شدید شروع میشهمن درد شدید داشتم خونر ...

عزیزم زیر ۲۴هفته وقتی کیسه آب پاره شه بچه نمیمونه اگه خودشم سقط نشه القای زایمان میکنن. واقعا نمیشه بچه رو نگهداشت

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زیر ۲۴هفته وقتی کیسه آب پاره شه بچه نمیمونه اگه خودشم سقط نشه القای زایمان میکنن. واقعا نمیشه ...

وقتی سوراخ بشه قابل ترمیم نیست؟

چرا هی فکرمیکنم من با ناخونم سوراخش کردم

ولی آخه من دستمو اصلا داخل رحم نبردم که فقط به دهانه رحم خورد برگردوندم 

اللهم عجل لولیک الفرج
سقط هم مثل یه زایمانه فقط دردهاش کمتره ، اینم که می گی آمده بوده پایین ، نشونه های سقط بوده اگه سقط ...

انگار رحم اومده بود پایین داخل واژنم کلا همه از هم وارفته بود داخلش

دستمو بردم دستم خونی شد ممکنه جاییو زخم کردم که دستم خونی شده بعد باعث سقط شده؟

ولی قلب داشت قبل اینکه کیسه آب پاره بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی سوراخ بشه قابل ترمیم نیست؟چرا هی فکرمیکنم من با ناخونم سوراخش کردمولی آخه من دستمو اصلا داخل رح ...

چجوری ترمیم شه☹باور کن هیچ تقصیری نداری

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اگه اینطوری بود بعضیا انگشت میکردن و سقطدنبال قرص نمیگشتن دیگه

واقعا ممنون عزیزم

ممکنه جاییو زخم کرده باشم چون دستمو بردم خونی شد

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم احساس میکنم تو همین سه هفته اندازه یه عمر پیر شدم

انقد پیش میاد این مدلی. به این فکر کن که سالم نبود و سقط شد. انشالله یه بچه ی سالم قسمتت بشه دفعه بعد

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

انقد پیش میاد این مدلی. به این فکر کن که سالم نبود و سقط شد. انشالله یه بچه ی سالم قسمتت بشه دفعه بع ...

این مدلی که هفته پایین کیسه آب پاره بشه زیاد پیش میاد؟

ممنون عزیزدلم محتاجم به دعاهات

فعلا همسرمم خسته کردم تو بارداریم همش بیحال و افتاده و غمگین بودم میگه دیگه بچه نمیخوام

نمیدونم چجوری زندگیمو درست کنم

میخواستم بعد از پاک شدن از یه پریودی اقدام کنم

آخه شنیدم وقتی آدم دوباره باردار بشه حالش خیلی بهتر میشه و میتونه کمتر فکزکنه به قبلی

اللهم عجل لولیک الفرج
این مدلی که هفته پایین کیسه آب پاره بشه زیاد پیش میاد؟ممنون عزیزدلم محتاجم به دعاهاتفعلا همسرمم خسته ...

چند هفته ات بوده؟

من یه سقط تو ۸ هفتگی داشتم یه مقداری تجربه دارم 

اول یه نصیحت بهت بکنم خودت یه زن ضعیف که خودش باخته و دیگران با ناله هاش خسته می کنه نشون نده ، سقط یه فرایند طبیعی از باردار شدن و بچه آوردن هست ، زن های قدیم نگاه کنی اغلبشون چند تا سقط داشتند و اونها از بس که بچه می‌آوردند تازه سقط می شده خوشحال هم می شدند! 

وقتی خودت ضعیف نشون بدی باعث می شه که شوهرتم بگه دیگه بچه نمی خوام چون ممکنه دوباره این اتفاق بیافته و این تنش تو زندگیمون پیش بیاد و زنم توان و قدرت تحمل روبرو شدن باهاش نداره و دیگه سمت این ریسک نمی ره! 

پس خودت جمع و جور کن !  استراحت کن و اوضاع مدیریت کن ، به خودت استراحت کن و برس .

بچه ای که سقط می شه حتما یه مشکل پزشکی در سلامتی اش  داشته که بدن اون پس زده و بیرونش کرده ! 

پس الکی سقط گردن خودت ننداز ، این فرایند به قدر کافی انرژی از آدم می گیره ، پس با عذاب وجدان و ناله بدترش نکن! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

من بعد سقط پیش دکتر رفتم بهم گفت بدنت یه فرایند شبیه زایمان طی کرده و الان ضعیف شده پس ۶ ماه الی یک سال به خودت استراحت بده و بعد دوباره اقدام کن.

چون اگه بخواهی بارداری بعدیت به خوبی طی بشه و بچه سالمی به دنیا بیاری باید بدنت قوی و سرحال باسه،  پس عجله ای دوباره اقدام نکن وگرنه گند می زنی به سلامت بچه بعدی، چون نمی تونستی با این فقدان کنار بیایی و خودت جمع و جور کنی! 

من سال بعدش اقدام کردم و همون ماه اول باردار شدم، الانم دو تا بچه دارم و اگه به گذاشته برمی گشتم انقدر اون زمانم با افکار ناراحت کننده بیهوده طی نمی کردم. گرچه اون یک سال کلی کلاس خیاطی و نقاشی و قران رفتم تا سرم گرم باشه و فکر بی خود نکنم.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
چند هفته ات بوده؟من یه سقط تو ۸ هفتگی داشتم یه مقداری تجربه دارم اول یه نصیحت بهت بکنم خودت یه زن ضع ...

آره خیای پیشش میشینم هی برمیگردم به عقب و درد دل میکنم هر باهاش حرف میزنم میگم تقصیر من بوده حتما اونم میگه نه تقدیر آدما همونیه که خدا بخواد تو نمیتونی تغییرش بدی

باز یکم حرف میزنه قانع میشم ولی دوباره یکی دو روز بعد میشینم همون حرف های قبلیو میزنم دیگه خستش کردم

اللهم عجل لولیک الفرج
چند هفته ات بوده؟من یه سقط تو ۸ هفتگی داشتم یه مقداری تجربه دارم اول یه نصیحت بهت بکنم خودت یه زن ضع ...

آره قدیم سقط زیاد داشتن البته که الانم بعضی خانوما بالای دو سه تا سقط دارن

اللهم عجل لولیک الفرج