2777
2789
عنوان

خانوما با معاینه ممکنه کیسه آب سوراخ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست
یعنی اینقدر راحت سوراخ نمیشه؟

مگه دهانه رحمت باز بود؟😐دستت به کیسه آبت خورد؟ عزیزم اگه اینجوریه چطور زایمان نکردی😁پاره که میشه مثلا ضربه بخوره شکمت عفونت کنی یا حتی استرس زیاد ولی دیگه با لمس دهانه رحم که سوراخ نمیشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اگه اونجوری بشه یعنی میخواسته سقط بشه؟

سقط هم مثل یه زایمانه فقط دردهاش کمتره ، اینم که می گی آمده بوده پایین ، نشونه های سقط بوده 

اگه سقط کردن به این راحتی بود اینهمه مردم هزینه برای کورتاژ و سقط غیرقانونی نمی دادن همه یه انگشت می کردن و راحت می شدن

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
مگه دهانه رحمت باز بود؟😐دستت به کیسه آبت خورد؟ عزیزم اگه اینجوریه چطور زایمان نکردی😁پاره که میشه م ...

نمیدونم باز بود یا نه من دستم به دهانه رحم رسید جلوتر که نبردم دیگه

دو سه روز یکم بلند میشدم احساس میکردم خیس میشم روز سوم دردام شدید شد کیسه آبم پاره شد

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم باز بود یا نه من دستم به دهانه رحم رسید جلوتر که نبردم دیگهدو سه روز یکم بلند میشدم احساس می ...

آها پس باز بود احتمالا. خودتو ناراحت نکن عزیزم تقصیری نداری وقتی دهانه رحم باز بوده یعنی قرار بود بچه سقط بشه ربطی به کار شما نداشت. با باز شدن دهانه رحم پروسه زایمان شروع میشه. نمیشه کاریش کرد. نمیدونم چرا بد خوندم تاپیکتو اولش☹

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آها پس باز بود احتمالا. خودتو ناراحت نکن عزیزم تقصیری نداری وقتی دهانه رحم باز بوده یعنی قرار بود بچ ...

ولی چرا سه روز طول کشید؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آها پس باز بود احتمالا. خودتو ناراحت نکن عزیزم تقصیری نداری وقتی دهانه رحم باز بوده یعنی قرار بود بچ ...

ولی همون قبل از اینکه کیسه آبم پاره بشه بچم قلب داشت

این دلیل نمیشه که تقصیر من بوده باشه؟

شبا با فکر و خیال به زور میخوابم و صبحا با سردرد پا میشم

اللهم عجل لولیک الفرج
ولی چرا سه روز طول کشید؟

نمیدونم والا پروسش متفاوته واسه مادرا. مثلا دیدین بعضیا چه راحت زایمان میکنن بعضیام با کلی اکسی توسین و ماساژ و تحریک آخرش زایمان نمیکنن مجبوزن سزارین بشن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ولی همون قبل از اینکه کیسه آبم پاره بشه بچم قلب داشتاین دلیل نمیشه که تقصیر من بوده باشه؟شبا با فکر ...

نه عزیزم الکی به خودت استرس نده. سقط ۳ماه اول خیلی شایعه مثلا ممکنه نقص ژنتیکی داشته و سقط شده. برای بارداری بعدیت قبل اقدام حتما با متخصص زنان مشورت کن انشالله همه چی عالی پیش بره

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نمیدونم والا پروسش متفاوته واسه مادرا. مثلا دیدین بعضیا چه راحت زایمان میکنن بعضیام با کلی اکسی توسی ...

آره عزیزم

ولی خب سه ماهم بود کلا

پس خودمو مقصر ندونم؟

اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم الکی به خودت استرس نده. سقط ۳ماه اول خیلی شایعه مثلا ممکنه نقص ژنتیکی داشته و سقط شده. برای ...

یعنی سقط با پاره شدن کیسه آبم داریم؟چون شنیدم سقط ها با خونریزی شدید شروع میشه

من درد شدید داشتم خونریزی نداشتم فقط سه شب قبلش لک دیده بودم

شب سقطم درد شدید داشتم و بعد یهو کیسه آبم پاره شد

اللهم عجل لولیک الفرج