2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایید

نزدیک صب بود خاب میدیدم ک روی تخت بیمارستانه و من دارم فکر میکنم چه خوب شد  که دستگاهاشو بعد مرگ نغزی جدا نکردم و دفنش نکردم ، توی همون حالت ک بچم ب دستگاه وصل بود و من داشتم عذاب میکشیدم یهو بیدار شد و گفت مامان جون ،، و یهویی دکترا گفتن دیگه بهوش اومده و خوب شده ... راستش من دیشب اصلا بهش فکر نکرده بودم 

راستش از وقتی رفت ، یه مدت ک کلا حالم بد بود و توهم میزدم ک تو خونس ،ولی بعد اون حدود ۳ساله ک کلا خابش رو ندیده بودم

حالا دیشب این خابو دیدم و نمیدونم چه معنی میده

نه عزیزم اون توضیح اولیش بود ،میخاستم بدونیگلم

عزیز دلم الهی ک‌خدا بهت صبر بده .

ببین همیشه تو ذهنت یاد اون طفل معصوم هستش .این خواب.

ضمیر ناخوداگاه ما همیشه تو تلاشه ک‌روحمونو اروم کنه .این خوابتم‌همین بوده .روح اون طفل معصوم هم آگاهه .و من با علم و اعتقادم میگم ک زندگی جدیدی تچ دنیا داره

عزیز دلم الهی ک‌خدا بهت صبر بده .ببین همیشه تو ذهنت یاد اون طفل معصوم هستش .این خواب.ضمیر ناخوداگاه ...

عزیزم🥲🥲اخه وقتی رفت من خیلی منتظر بودم برگرده ، خیلی منتظر معجزه بودم ، حتی یه سال تموم هر روز بالای مزارش بودم ، بعد اون همش منتظر بودم زنگ بزنن و بگن دخترت برگشته ، الان حدود ۳ساله ک کلا تو خابم نمیاد و دیگه بهش فکر نمیکنم زیاد و دیشب و دیروز  من اصلا بهش فکر نکرده بودم ، اره درست میگین🥹🥹اخخ دختر قشنگم🥹🥹🥹ممنون گلم