2777
2789
عنوان

خرید طلای ریز ریز برای پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 94 پست
من این سری میرم پیش این مغازه که دوستمون راهنمایی کرداره اطراف منم نامردا همین کارو میکنن دست دوم می ...

اره اگ اینجوریه اینکارو بکنی صددرصد از پارسیان بهتره ولی خب شهرمون هیییچچچ جا دست دوم نمیفروشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنتی زیر یه گرم اجرتشون خیلی بالاست…

به نظر من پارسیان خیلی بهتره از طلای ریز ریز چون مثلا یه دستبند که ۱ گرمو خورده ای باشه و ۱۶ درصد اجرت داشته باشه ببین چقدر باید بابتش پول اجرت ساخت و مالیات بدی حدود دوتومن اضافه تر از گرم طلا باید پرداخت کنی ولی سکه پارسیان موقع خرید و فروش نمیدونم چقدر ولی شنیدم ۸۰ تومن میکشن روش البته باید برند معتبر و از جای معتبر بخری

خیلی به درد میخوره طلا ما نزدیک پنج ساله خورد خورد می‌خریدیم چند وقت پیش فروختیمشون بخش زیادی از پول ...

اره واقعا چون ک پول و بخوای نگه داری انگار میندازی تو جوب و بی ارزش میشه ولی طلا پول رو پول میاره و ارزشش بیشتر میشه هی

اره واقعا چون ک پول و بخوای نگه داری انگار میندازی تو جوب و بی ارزش میشه ولی طلا پول رو پول میاره و ...

دقیقا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به نظر من پارسیان خیلی بهتره از طلای ریز ریز چون مثلا یه دستبند که ۱ گرمو خورده ای باشه و ۱۶ درصد اج ...

من سعی کردم کم اجرت بگیرم یکیش رو فقط ۱۶ درصد گرفتم اون دو تا رو ۵ درصد این سری میرم اینجایی که دوستمون گفت که دست دو میفروشن

مرسی مهربوووونم همچنین ایشااله به هر چی میخوای برسی اره یه مقدار طلا بگیرم یه مبلغی بشه بعدش یه وامم ...

ای بابا حالا برا پارکینگ جوش نزن اصلا شبا میگی برادری کسی شبا ماشینو ببره مثلا تو پارکینگ یا حیاط خودشون صبحم برگردونه چی میشه مگ؟؟؟تازه دزدگیر و دوربین هم میتونی نصب کنی خدارو شکر ک خونه داری حالا پارکینگ نداشت ک نداشت

من سعی کردم کم اجرت بگیرم یکیش رو فقط ۱۶ درصد گرفتم اون دو تا رو ۵ درصد این سری میرم اینجایی که دوست ...

دست دوم که خیلی خوبه ولی شنیدم ممنوع شده اگه شد دست دوم بخری مطمئن باش بهترین راهه اگه نشد پارسیان یک گرمی تا یکو نیم گرمی بخر جمع کن وقتی حدود ده گرم شد بده یه سکه کامل بکیر یا یه تیکه طلای درستو حسابی که خودتم ازش استفاده کنی حالشو ببری نه اینکه فقط واسه پس انداز باشه

به نظر من پارسیان خیلی بهتره از طلای ریز ریز چون مثلا یه دستبند که ۱ گرمو خورده ای باشه و ۱۶ درصد اج ...

دقیقا برا همین منم ب پارسیان رو اوردم اگ بخوای برا یک یا دو سه سال بعد بخوای بفروشیش زیاد سود نداره ها برای پس انداز های طولانی مدت خوبه و ب درددمیخوره

دقیقا برا همین منم ب پارسیان رو اوردم اگ بخوای برا یک یا دو سه سال بعد بخوای بفروشیش زیاد سود نداره ...

من خودم قبل ازدواجم با پول تو جیبی بابا سکه پارسیان میخریدم وقتی جمع میشد میدادم گردنبند یا دستبند و انگشتر میخریدم و استفاده می‌کردم اون موقع سکه پارسیان باب نبود یه طلافروشی داشت و خودشم راحت میخرید یا با طلا تعویض میگرد خیلیم خوش اخلاق بود همه ی طلاهامو از خودش خریدم 

دست دوم که خیلی خوبه ولی شنیدم ممنوع شده اگه شد دست دوم بخری مطمئن باش بهترین راهه اگه نشد پارسیان ی ...

فقط نمیدونستم میشه تبدیل کرد؟؟؟امتحان کردی؟؟؟چون من الان میدونم نیم گرمی بگیرم و ربعمو بدم تبدیل ب نیم کنم چون بهتره البته اگ پارسیان رو تبدیل کنن ب سکه ک خیلی بهتره

فقط نمیدونستم میشه تبدیل کرد؟؟؟امتحان کردی؟؟؟چون من الان میدونم نیم گرمی بگیرم و ربعمو بدم تبدیل ب ن ...

اینجوری کلا یک نیم سکه دارم فقط البته اگ تبدیل کنن و اگ خواهر دزدم همون دوتومن از پولمو برگردونه هرچی زودتر ک نمیکنه

فقط نمیدونستم میشه تبدیل کرد؟؟؟امتحان کردی؟؟؟چون من الان میدونم نیم گرمی بگیرم و ربعمو بدم تبدیل ب ن ...

عزیزم معلومه که تبدیل میکنن سکه فروشی تو شهرتون دارین ما اینجا یه سری مغازه داریم بورس سکه خودشون سکه و الیزابت ضرب میکنن مثلا میتونی پنج گرم پارسیان ریز ریز ازشون بخری بعد بری به خودش بفروشی یا پول بزاری روش نیم بخری یا حتی میتونی به طلافروشی بدی و به جاش طلا برداری اما باید مقدار قابل توجهی باشه که مثلا به یخ دستبند برسه حدود ۱۴ گرم جمع کن و یکمم از خودت پول نقد بزاری روش یه دستبند خیلی خوب میشه 

اینجوری کلا یک نیم سکه دارم فقط البته اگ تبدیل کنن و اگ خواهر دزدم همون دوتومن از پولمو برگردونه هرچ ...

هیچ وقت ربع سکه ای که خریدین به نیم تبدیل نکن چون رشد حباب ربع سکه بیشتره و ضرر میکنی میگن اگه میخوای بخری بهتره سکه ی کامل یا نیم بخری که اگه حباب ترکید کم تر ضرر کنی ولی فقط سکه پارسیانو تبدیل کن نه ربع سکه و نیم سکه اونا خودشون کلی سود دارن و اگه تبدیل کنی ضرره

عزیزم معلومه که تبدیل میکنن سکه فروشی تو شهرتون دارین ما اینجا یه سری مغازه داریم بورس سکه خودشون سک ...

اها پس حداقل باید ۱۵ گرم پارسیان داشته باشم ب اضافه ربع سکم ک بدم همه رو بعد نیم سکه بگیرم چون الان فقط یک سکه فروشی معتبر هست و کلا طلافروشی ها سکه نمیفروشن ولی پارسیان میفروشن من ربع و از همون سکه فروشی خریدم و پارسیان ها رو از ی جا دگ