شما روانپزشکید؟ چون سوالتون عجیبه! این یه بیماریه به دلخواه نیست واقعا
توی تمام دنیا وجود داره و حتما علت جسمی خاصی داره که تاحالا کامل کشف نشده چون درمان قطعی نداره فعلا
مثل خیلی بیماریها که الان به راحتی قابل درمانند ولی ۱۰۰ سال پیش نه
نظرات دوستانو خوندم
به نظرم جالب بود کسانی که خودشون سعی کرده بودند علتهاشو بفهمن
مثلا یه دوستی گفته بودن این یک کمبود در بدن هست و ژن معیوبی ممکنه داشته باشه توصیه کرده بودند اصلا تشنه و گرسنه نمونیم آب زیاد بخوریم و مولتی ویتامین
خودم هم دقت کردم در مواقع خاصی فقط این حسو دارم بقیه ی مواقع عادی هستم
و خودم فهمیدم به تغییرات هورمونی ربط داره حداقل در من اینطور بوده با تغییرات هورمونی ماهانه شدت میگیره و بعدش فروکش میکنه
پس احتمالا هر چیزی،که عوارض و علائم تغییرات طبیعی هورمونی زنانه را بهبود ببخشه روی این هم حتما موثره
تا حالا دارو و درمانی در این مورد امتحان نکردم
اگر کسی میددنه راهنمایی کنه لطفا
و یک مورد دیگه اینکه یک سری قارچ همزیست روی پوست بدن وجود دارند که به هر دلیلی توازن جنعیتی شون به هم بخوره باعث سوزش و خارش و تورم روی پوست میشن برای من از بچکی بوده یه جور اگزما با طب سنتی سودای پوست تشخیص دادند و به طور موضعی دارو مصرف میکردم ولی خیلی ساله قطعش کردم الان دقیقا با دوره ی تغییرات هورمونیم پوست سر م در همون قسمت انگار متورم و دچار درد و سوزش هست و آدم دلش میخواد تمام موهای اون قسمت کوچیکو یا از ریشه بکنه شاید عاملش برطرف بشه یا بتراشه پوست واقعا داغ میشه و قرمز
و حتی با حمام و شستن با شامپو و آب سرد اونهمه داغی و قرمزی و سوزش فقط مدت بسیار کوتاهی التیام پیدا میکنه حس طبیعیم اونوقت اینه که دلم میخواد یه چیزی بریزم که عمیقا پوستمو پاک کنه بشوره انگار یه آلودگی یه جور قارچ یا حشره را حس میکنم توی لایه ی سطحی پوستمه و اذیت میشم
گاهی الکل میریختم و بعد یک ساعت میشستم ولی یه جا خوندم سرکه یا یرکه ی سیب بزنیم حتی متخصص پوست که خودش گفت این فارچ همزیست و طبیعی بدن هست و توازن جمعیتش به هم میخوره گفت قبل حمام یک ساعت روی سرت سرکه بریز بزار باشه و جدیدا هم دیدم دکتر طب سنتی گفته باید به پوست سر سرکه بزنیم بعد بشوریم
خب این علایم نشون میده ربطی به اراده و دلخواه نداره فقط هیچ متخصصی حوصله ی تشخیص و بررسی شو نداشته گفتن بگیم ارادیه ملت سرکارباشن برن پیش روانشناس و قطعا تا ابد نتیجه نگیرن
مثل اینه که به کسی که استخون درد داره بگید برو روانشناس!
الان خنده داره چون میدونیم راههای علمیش هست یا کمبود بعضی مواد هست که با خوردنش جبران میشه
این مطالبو از تجربیاتم نوشتم تا به بقیه کمک کنه شاید یه روزی کمک کنه به کشف درمانش