2777
2789
من تنبلی داشتم دکتر بهم لتروزول اوابوست داد بعد از دوماه باردار شدم تا هفته ۱۱ رفتم قلبش میزد ولی تو ...

شوهرت چندسالشه ازمایش اسپرم دادین من این ماه میخام ببرمش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه سقط کردم دکترم گفت سه ماه بعد اقدام کن

اره صبر کن عکس رنگی مرحله اخره هم درد داره هم عوارض چیز واجبی نیست بعد از یه سال دوسال اگر اقدام کردیو نشد ک انشاالله کارت ب اونجا نرسه

اره صبر کن عکس رنگی مرحله اخره هم درد داره هم عوارض چیز واجبی نیست بعد از یه سال دوسال اگر اقدام کرد ...

ببین میخام بدونم برای کسی که باردار شده و جنین سرجاشه ممکنه تجویز بشه چون من باردار شدم تو سونو هامم همه چی خوب بود 

ببین میخام بدونم برای کسی که باردار شده و جنین سرجاشه ممکنه تجویز بشه چون من باردار شدم تو سونو هامم ...

نه بعد از یکسال اقدام ب بارداری میدن یا درصورتی ک مشکوک باشن ب رحم دوشاخ و اینا ک شما چون بچه داری بعید رحمت دوشاخ باشه

نه بعد از یکسال اقدام ب بارداری میدن یا درصورتی ک مشکوک باشن ب رحم دوشاخ و اینا ک شما چون بچه داری ب ...

سمت کرج یه سونو خوب هست تشخیصاش درسته یحتمل برم پیش اون ببینم چی میگه

علت عکس رنگی شما چی بوده که تجویز کردن

من یکسال اقدام ب بارداری کردم بی نتیجه بود چندماهه قرص تحریک تخمک گذاری میخورم ولی بازم بی تاثیر بود ماه پیش ۴ تا فولیکول بالای ۲۰ داشتم و ۲ تا امپول hcg زدم اگر همه چی سرجاش بود باید چند قلو میشد اما یه روز زودتر هم پریود شدم 

من یکسال اقدام ب بارداری کردم بی نتیجه بود چندماهه قرص تحریک تخمک گذاری میخورم ولی بازم بی تاثیر بود ...

منم تنبلی داشتم رفتم دکتر سنتی و پزشک زنان از هر دوشون دارو گرفتم همزمان میخوردم همون ماه دوم باردار شدم 

منم تنبلی داشتم رفتم دکتر سنتی و پزشک زنان از هر دوشون دارو گرفتم همزمان میخوردم همون ماه دوم باردار ...

خب خدارو شکر فک نکنم نیاز داشته باشی ب عکس رنگی عکس رنگی بیشتر وقتی میدن ک احتمال بدن لوله هات بسته باشه 

2810