2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 32 پست
اگر احساس میکنی مثلا الان فهمیده رفتارش ایراد داره و سعی داره خودشو اصلاح کنه نه ولی اصلا به هیچ وجه ...

نه هیچ وقت نمیبخشم 

خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!
اگر احساس میکنی مثلا الان فهمیده رفتارش ایراد داره و سعی داره خودشو اصلاح کنه نه ولی اصلا به هیچ وجه ...

مثلا یه جایی میخوایم بریم خیلیییییییییییییی هم خودش استرس میگیره هم استرس شدید و بی احترامی به من منتقل میکنه دیروز می‌خواستیم بریم ختم یکی از فامیل های خودش میره جلو جلو دم آسانسور وایمیسته و هی بهم توهین میکنه من داشتم کفش میپوشیدم از بس استرس داشتم کفشه نمی‌رفت توی پام همش مسخره م می‌کرد که چرا نمیتونی کفش پات کنی یا چرا نشسته داری کفش پات میکنی همش میخواد نفر اول برسه هر جایی باشه مهمونی عزا عروسی مسافرت نه کمک میکنه نه همدلی نمیگه من بچه کوچیک دارم جایی میخوام برم باید خودم درست حاضر بشم بچه رو حاضر کنم فقط یه شلوار میکشه به لنگش و وایمیسته دم در بهم توهین میکنه بارها بهش گفتم رفتارت درست نیست ک منو ناراحت میکنه اما چه فایده

خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چی بگم سعی میکنه خودشو درست کنه اما فقط نهایت یک روز دوام داره و سریعا برمیگرده به تنظیمات کارخ ...

بهرحال مهریه براتون یک برگ برنده ست به هیچ وجه خام نشید ببخشید بهش