2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 32 پست
به حق این شبای عزیز هر چی میخوای خدا بهت بده تو رو قرآن راهنماییم کنید من دارم دیوونه میشه چرا اون ...

مهریه فقط در یک صورت قابل پیگیری نیست اون رسما ببخشی اینو ک مطمئن هستم فقط اگر خیلی عجله نداری بذار از استادم راجب این موضوع ک آقا گفته سوال کنم بهت بگم چون خیلیا با طرف دعوا تبانی هم میکنن 

آره عزیزم مطمئن باشتو مهریه اجرا گذاشتی حالام میخای شکایت و پس بگیری و مختومه کنی ‌ چ ربطی ب ازبین ر ...

عزیزم منم مثل خواهرت ببخش وقتت رو میگیرم میشه راهنماییم کنی ؟ شما از چه راهی اجرا گذاشتی از چه راهی مختومه کردی؟ کجا باید برم ؟ من تهرانم پرونده ام رفته ثبت اسناد پردیس اول اداره پنجم ثبت بود تو قائم‌ مقام  فراهانی الان  رفته پردیس باید وقت اینترنتی بگیرم؟ اصلا نمیدونم چکار باید بکنم لعنت به مرد نااهل که زن بدبخت رو بعد بیست سال زندگی به این روز میندازه 

خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه فقط در یک صورت قابل پیگیری نیست اون رسما ببخشی اینو ک مطمئن هستم فقط اگر خیلی عجله نداری بذار ...

عزیزمی ممنونت میشم دعات میکنم خیلی مستاصل هستم کی بیام به تاپیک سر بزنم ؟

مهریه فقط در یک صورت قابل پیگیری نیست اون رسما ببخشی اینو ک مطمئن هستم فقط اگر خیلی عجله نداری بذار ...

نه من نبخشیدم فقط تو دفتر خونه دفتردار یه نامه دیکته کرد و من نوشتم با این مضمون که من پرونده مهریه با شماره فلان رو مختومه میکنم و هیچ ادعایی در صورت پیش آمد موارد قضایی آن ندارم و در صورت هر گونه مشکلی حق اعتراض رو از خودم سلب میکنم 

اون خواسته بترسونتت که دیگه ازین کارا نکنیساده گیر اورده .

خدا ازش نگذره من میخواستم با قرص خودمو بکشم به خاطر این حرفش پیش خودم گفتم حالا که دیگه مهریه ندارم رفتار شوهرم بدتر و بدتر میشه  میشم یه آشغال زیر دستش که هر بلایی خواست به سرم بیاره کجا برم با دو تا بچه

عزیزم منم مثل خواهرت ببخش وقتت رو میگیرم میشه راهنماییم کنی ؟ شما از چه راهی اجرا گذاشتی از چه راهی ...

خواهش میکنم عزیزم

من محضر خونه ایی ک رفتم همونجا هم اجرا گذاشتم بعدش بردم اداره ثبت

واسه مختومه شدن هم باز همون اداره ثبت رفتم ..

تو یک‌روز هم حسابای شوهرم‌ آزاد شد

من شهرستانم البته. شاید تهران پیگیری ش زمان بیشتری ببره

هر چند من برگشتم شوهرم بدتر شد و بیشتر از قبل اذیتم کرد. مردی که ذاتش درست نیست تا اخر همینه . با مهریه و این‌چیزام‌ادم نمیشه 

خواهش میکنم عزیزممن محضر خونه ایی ک رفتم همونجا هم اجرا گذاشتم بعدش بردم اداره ثبتواسه مختومه شدن هم ...

ای وای من پس میگی اخلاقش بدتر شده آخه چرا ما زن ها تو این مملکت اینقدر اسیر و بدبختیم ؟ توی اروپا طرف میبینه داره اذیت میشه خودش میره درخواست طلاق میده و بدون حضور مرد حکم به راحتی صادر میشه اموال هم نصف  به نصف تقسیم میشه شما بچه داری؟ چرا موندی باهاش با اینکه اذیتت میکنه ؟ من خیلی بی عرضه ام کاش توان دل کندن از بچه هام و این زندگی جهنمی رو داشتم 

سلام براتون پرسیدم.....به هیچ وجه اینجوری نیست هروقت ک بخواید دوباره میتونین مهریه تون رو مطالبه کنی ...

مممنونم عزیزم که پرسیدی خیلی استرس داشتم داشتم دق میکردم به نظرت اشتباه نمیکنم که شکایتم رو پس میگیرم به نظرت شوهرم بدتر نمیشه اخلاقش؟

مممنونم عزیزم که پرسیدی خیلی استرس داشتم داشتم دق میکردم به نظرت اشتباه نمیکنم که شکایتم رو پس میگیر ...

اگر احساس میکنی مثلا الان فهمیده رفتارش ایراد داره و سعی داره خودشو اصلاح کنه نه ولی اصلا به هیچ وجه مهرت نبخش ممکنه شوهرت بعد یه مدت همچین پیشنهادی بده حواست جمع کن

اگر احساس میکنی مثلا الان فهمیده رفتارش ایراد داره و سعی داره خودشو اصلاح کنه نه ولی اصلا به هیچ وجه ...

والا چی بگم سعی میکنه خودشو درست کنه اما فقط نهایت یک روز دوام داره و سریعا برمیگرده به تنظیمات کارخانه خیلی غم انگیزه من خیلی افسرده و ناامید هستم 😔کاش میشد بچه کوچیکم رو بغل کنم فرار کنم 

2810