2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید در مورد مهریه

372 بازدید | 32 پست

سلام من پارسال مهریه رو از طریق دفتر ازدواج اجرا گذاشتم ۷۰۰ هزار تومن هم به دفتردار دادم 

خلاصه الان یک سال که میگذره اموال توقیف شده الان آشتی کردیم رفتم همون دفتر ازدواجی که رفته بودم برای اجرا گذاشتن شکایتم رو پس گرفتم برای مختومه شدن پرونده مهریه 

ولی دفتر دار بسیار بسیار منو ترسوند و گفت دیگه نمیتونی دوباره اجرا بگذاری و این کار تو( مختومه کردن پرونده مهریه ) به معنی بخشش مهریه هستش و در حالی که هیچ کلمه ای در  مورد بخشش مهریه توی نوشته ام نبود فقط نوشتم پرونده مختومه بشه و تمام مسوولیت های قضایی این کاررو می‌پذیرم 

خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبابا الکی گفته بهت

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
الکی گفته مهریه در هیچ صورتی از خانم سلب نمیشه الان که برگشتی همسرت رفتارش خوبه؟

همسر که نمیشه بهش گفت ولی فعلا موقتی آرومه ولی امروز دوباره دعوامون شد چون هی پشت سر هم تکرار میکنه که بیا برو اموالم رو آزاد کن هر چی بهش میگم اداره ثبت گفته بیست روز دیگه حرف حالیش نمیشه امروز زنگ زدم به دفتر داره دوباره منو بهم ریخت گفت بهتره برای اینکه مهریه ت از بین نره از طریق دادگاه بری اقدام کنی مختومه کنی اینو به شوهرم گفتم اومد خونه داد و دعوا راه انداخت که من دادگاه نمیام و هیچ جا نمیام منم گفتم نیا ...تو باید دنبال من بدویی نه من دنبال تو همیشه شگردش برای ترسوندن من همینه داد زدن و قهر کردن

الکی گفته مهریه در هیچ صورتی از خانم سلب نمیشه الان که برگشتی همسرت رفتارش خوبه؟

مطمعنی عزیزم ؟ یعنی مهریه م سر جاشه ؟ از بین نمیره ؟؟؟😔😔😭😭

پس چرا این دفتر داره تو دل منو خالی کرد

بنظرم تحقیق کن. حالا اینکه شوهرت بخاطر اموالش باهات خوب شده به کنار، ولی یه قانونی هم هست که اگر شکایت کردی و مختومه کردی دیگه نمیتونی اقدام کنی. حتما جویا شو

مطمعنی عزیزم ؟ یعنی مهریه م سر جاشه ؟ از بین نمیره ؟؟؟😔😔😭😭

آره عزیزم 

مطمئن باش

تو مهریه اجرا گذاشتی حالام میخای شکایت و پس بگیری و مختومه کنی ‌ چ ربطی ب ازبین رفتن مهریه ات داره. منم اجرا گذاشتم و بعد مختومه کردم. مهریه مم سر جاشه . نترس الکی 

بنظرم تحقیق کن. حالا اینکه شوهرت بخاطر اموالش باهات خوب شده به کنار، ولی یه قانونی هم هست که اگر شکا ...

شما وکیل هستید ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟ پس چرا از هر کسی میپرسم میگه نه هر بار بخوای میتونی اجرا بذاری دوباره ؟؟؟؟ 😥😥😥😥😭😭😭

من وکیلم الکی گفته

به حق این شبای عزیز هر چی میخوای خدا بهت بده تو رو قرآن راهنماییم کنید  من دارم دیوونه میشه چرا اون دفتر دار اینجوری بهم گفت ؟ گفت مملکت و اداره ثبت مسخره  شما نیست که بیای بذاری اجرا و بعدش پشیمون بشی 😭😭😭

2810