2777
2789
عنوان

باردارم پله رفتم بالا و الان درد دور ناف دارم و افتادم ب خونریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 65 پست

عزیزم میشه اسم دکترتو بپرسم ؟؟

دکتر خوبیه همه ازش نتیجه گرفتن؟؟

آخه خواهر زنداداشم نازا هستن دنبال دکتر ماهر میگردن؛

خواهرم شوهرش مشکل ضعیفی داره

برای زنداداشم هم تنبلی و تخمک خوبی نداره رحمش هم یه تیکه گوشت اضافه داشت اونم جراحی کرد

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم نترس هیچی نیست منم ای وی افی بودم درد دور نافم داشتم انگار داشتن سوزن میزدن بهم روزی سه تا آمپول ...

میخام شیافم دیگ سر جام بزنم دیگ بلند نشم برم سرویس امپول زنم بیارم خونمون بزنه

نه زیر دلم درد نمیکنه اصلا فقط دور نافم هر از گاهی در حد قابل تحملی تیر میکشه من الان از اون‌میتریم

من ماه هفتم هستم اوایل دور ناف منم خیلی درد میکرد انگار میکشیدنش داخل حس میکردم داره سوراخ میشه ولی الان دیگه درد نمیکنه

دکتر نگف بکن هماتوم داری نمیدونم شایدم برا اینکه نترسم نگف

نگفت استراحت مطلق باش؟ دکترت خوبه معتبره؟

خودت رعایت کن کار سنگین نکن

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
من ماه هفتم هستم اوایل دور ناف منم خیلی درد میکرد انگار میکشیدنش داخل حس میکردم داره سوراخ میشه ولی ...

اخه شما خونریزی ندیدی من از دیروز س بار تو‌دسمالم خون دیدم برا همین میترسم

اخه شما خونریزی ندیدی من از دیروز س بار تو‌دسمالم خون دیدم برا همین میترسم

چرا یکبار مثل پریودی خونریزی و لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان گفتن داره سقط میشه باید معاینه بشی چون اوایلش بود منم اجازه ندادم و با رضایت خودم و همسرم برگشتیم خونه فرداش رفتم دکتر خودم و سونو گفتن اصلا کی همچین حرفی بهت زده 😑 استرس نداشته باشید و کلا استراحت کنید انشالله هیچ اتفاقی نمی افته

برا من تبریزه موسی پور

اشکال نداره میان اونجا اگه کارش با ثمر باشه

مریضهاش از کاره دکتره راضی ان

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
عزیزم من تاپیک زدم ک مشورت بپرسم ن اینکه بیای ب ادم توهین کنی راه حل داری بفرکا نداری نیاز نیس پیام ...

راه حلم اینه که دیگه ب حرف شوهرت گوش نکن 

و از پله بالا پایین نرو 

چون دکتر من میگفت هیچی مثل پله برای زن باردار ضرر نداره 

2810