2777
2789
عنوان

شک کردم به نامزدم

223 بازدید | 11 پست

1 روزه تقریبا باهام سرده

بهشم میگم میگه سرد نیستم بخاطر اینه که ی ماه ندیدمت نیازمم برطرف نشده پس خیلی عادی دارم رفتار میکنم وگرنه باهرکی حرف میزنمم میخوام دعوا کنم

همشم بخاطر دوریته و اینکه ندیدمت و اینا

بچها ما شرایطشو نداریم که همدیگه رو ببینیم الان 1 ماهه ندیدمش به شدت دلتنگیم

دیشب تعریف میکرد بهش پیشنهاد دادن و اینا بعد گفتم چرا الان بهم میگی گفت وقتی خودم بی محلی میکنم کافیه 

و گفت نکنه ترست داره جای اعتمادتو میگیره منم گفتم نه بتت اعتماد دارم

ولی بچها واقعا یکم شک کردم از سرد بودنش میترسم جای دیگع سرش گرم باشه چکار کنم؟ 

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️

هر ادمی حق داره یروزایی ی هفته هایی دلش نخواد حرف بزنه ۱۰۰ ۱۰۰ نباشه ولی حق نداره جابزنه بکشه کنار اینروزا ک اون ۲۰عع تو ۸۰ باش 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی اگ اون نیازه برطرف نکنی حوصلت نداره هه بعضیا زنشون حاملست رابطه نمیتونه مرده مث پروانه دورشه بعضیام فقط فکر ارضای خودشونن کسی که اینجوره محاله گیرش بیادو نه بگه والااا بعدم میگه پیشنهاد بوده و گفتم نه ههههه اره باورکردیم

هر ادمی حق داره یروزایی ی هفته هایی دلش نخواد حرف بزنه ۱۰۰ ۱۰۰ نباشه ولی حق نداره جابزنه بکشه کنار ا ...

بله درسته

ولی من واقعا استرس رابطمونو دارم

صبح بهم پیام داد که میرم سرکار گوشی نمیبرم

ی چند ساعت بعد پیام داد جاییم فلانی پول لازمه میتونی بزنی گفتم اره و اینا

بعد پرسیدم سرکاری گفت اره

گفتم فکر کردم گوشی نبردی

دیگه نه جواب داد(پیامک عادی داده بودم) 

نه انلاین شد

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️

چرا رو میدین بیان حرف مفت بزنن ک‌بهمون پیشنهاد شده؟ الان میخام بدونم اگه ی زن بگه بهم پیشنهاد حتا دو ...

منم کلی بهم پیشنهاد میشه اما نمیگم بهش چون نمیخوام ناراحت شه و اینا... 

نمیدونم چیکار کنم 

اون یکی کامنتم که گفته میره سرکار رو بخون نظرت چیه؟ 

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️

یعنی اگ اون نیازه برطرف نکنی حوصلت نداره هه بعضیا زنشون حاملست رابطه نمیتونه مرده مث پروانه دورشه بع ...

چیکار کنم بنظرت؟ 

اون کامنتم که گفتم بهم گفت میرم سرکارو بخون

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️

منم کلی بهم پیشنهاد میشه اما نمیگم بهش چون نمیخوام ناراحت شه و اینا... نمیدونم چیکار کنم اون یکی کام ...

شغلشون چیه؟ همسرمن تو یه شرکتی کار میکنه ک گوشی ممنوعه ولی مثلا کاری داشته باشه ی دقه میره نگهبانی گوشی میگیره زنگ میزتع یا پیام میده

بله درستهولی من واقعا استرس رابطمونو دارمصبح بهم پیام داد که میرم سرکار گوشی نمیبرمی چند ساعت بعد پی ...

گفته گوشی نمیبرم که سوال جوابش نخوای کنی بعدم پول لازم شده مجبور شده پیامت داده فقط نگید شاید نباشه چون اگر نبود میتونست بگه عزیزم من گوشیم بردم خبرت میداد. بعدشم حتی توضیح نداده نهت کامل واضح هست دیگ دنبال چی میگردی؟.؟ 

لطفا اینقدر خوشبین واعتماد نداشته باشید نمیگم بی دلیل دعواراه بندازید ولی بی خیال رد نشید اطراف خودمون زیاد دیدم خیانتهایی که سرشون بقیه قسم میخوردن طرف ماموریت میرفت و میومد بهترین ادم بود.. بعد 30سال زندگی مرد بعد مرگش یه زن و دختر و پسر جدید داشت تو مراسم همه دیدن و فهمیدن و هزاران مورد اینجور دیدم.. 

دختر توـتوهم میزنی اینقد دروغ میگی تو که گفتی باباش نمیزاره بهم برسیم الان گفتی نامزد عقدی بعد ظهر تاپیک زدی یه ماهه همو ندیدیم الان گفتی امروز رابطه داشتیم بسه بچه تعلیق میشیااا

برام هیچ حسی شبیه تو نیست