2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست
ازدواج میکنین یا وارد میدون جنگ میشین شمشیر از رو میبندین؟ درکتون خیلی سختهکیک بردین که بگین بله.... ...

فقط اون کاربرهایی که اونقدر ذوق کردن که انگاری سالها اسی و مادرشوهرش رو از نزدیک میشناسن

خیلی کارت زشت بوده، اگه مهمونی دیگه بود دعوت نمیکردی مهم نبود ولی چون تولد بوده و دعوت نکردی. بعدم تو یه ساختمون هستید واقعا بی احترامی کردی. تازه سال های پیش دعوت کردی امسال نکردی. حالا چشمت به کادوی اون بوده؟ حالا همین که مامان بابای خودت هر سال برات طلا و الماس میارن بس بوده دیگه از خیر کادوی این بدبخت میگذشتی. 

خانمهایی که حرص پسر دار شدن می‌خورید، آخرش نتیجش میشه این، کلی زحمت می‌کشید بزرگ میکنید، خونه میدید میشینه آخرم تولد میگیرن بغل گوشتون و به خاطر کادو دعوتتون نمیکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونه چرا دعوتشون نکردم علاوه بر کادوبه خاطر اینکه دخترش تولد میگرف میگف خجالت نمیکشن تو این سن تول ...

خوب نظرش برا خودش محترمه شما کار خودتو میکردی ولی با اصول 

۱ درصد عروست بالای خونه پدرتون باشه این کار کنهتو‌هم ناراحت میشی چه برسه مادرتون 

این کار درصورتی انجام میدادی که همسایه نبودی  

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
چرا مامانم‌هرسال طلا مییده اینم دست تو جیبش کنه

توقع کادو از هیچکس نداشته باش

کلا توقعتو بیار پایین

بخصوص از خانواده ی شوهر!

همین که ادمو نگان خودش هدیه ای گرانبها و نایابه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
فقط اون کاربرهایی که اونقدر ذوق کردن که انگاری سالها اسی و مادرشوهرش رو از نزدیک میشناسن

😂😂

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

گلم لحن‌مو بد نفهم 

عروس توام یه زمانی مثل شما برخورد میکنه اون موقع میفهمی چقدر آدم از پسر و عروسش انتظار داره 

نباید دیگه کیک میدادی من بودم نمیگرفتم مگه همه چی احترام به یه تیکه کیک و هدیه‌است 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
گفتم تولد تو من به مامانم اینا میگم؟؟؟

ببین من میدونم وقتی کادوی مضخرف میارن ادم زورش میاد

ولی خب مادرشوهر تو طبقه پایینتونه و میفهمه که مادرتو دعوت کردی و اونو نگفتی

دیگه نمیگه من کادوی مضخرف بردم عروسم ناراحت شده .اون میگه مادرشو دعوت کرد منو نکرد

خودمن عید که میشه از خواهرشوهرام بیشتر عیدی میدیم به مادرشوهرم 

مثلا روز مادر خواهرشوهرام ۲۰۰ دادن ما یه تومن

بعد مادرشوهزم که میخواد عیدی بده به ما کمتر از دختراش میده

مثلا اگه به دخترش ۲۵۰ بده به من ۲۰۰ میده

اخه ۵۰ تومن چیه که اونو کم میکنع؟

البته دوسه سال پیشا 

امسال ۵۰۰ به من داد ۵۰۰ به پسرم .یعنی تنها سالی بود که کم نکرد

اما خب من نمیتونم بگم چرا کمتر دادی که

میگم یه چییه عده اومدن قضاوتت کردن‌گفتن باید دعوت میکردی فلانولی من سوال دارم ازتاینا دخالت میکنن تو ...

میدونه چرا دعوتشون نکردم علاوه بر کادو

به خاطر اینکه دخترش تولد میگرف میگف خجالت نمیکشن تو این سن تولد میگیرن آدمو مجبور به کادو دادن‌میکنن خوب وقتی راضی نیس تولد دخترش بره به نظرت خوشش میاد من دعوتش کنم

در کنار این حرفا گیر داده بچه بیارین مطمئن بودم اگه میومد جلو بابامم میگف 

مادرشوهرم نیش عقرب داره البته جلو پسرش انقد رفتار خوب داره نگو 

شما فکرتون بکن دیگه طبقه پایینشونم ماهی یه بارم نمیرم هرموقع رفتم یه چیزی بارم کرده

میدونه چرا دعوتشون نکردم علاوه بر کادوبه خاطر اینکه دخترش تولد میگرف میگف خجالت نمیکشن تو این سن تول ...

عزیزم منم قبلا این فکرو میکردم مثلا جاریم تولد میگرفت همه رو دعوت میکرد مادرشوهرم میگفت انگاری دوباره بچه شدن تولد دیگه چیه!! بعد من تولد میگرفتم میگفتم خوششون نمیاد دعوتشون نمیکردم ، میدیدم پشتم حرف میزنه که فلانی تولد میگیره مارودعوت نمیکنه!!!

دیگه از این به بعد هروقت تولد میگیرم دعوتشون میکنم نه به خاطر کادو و اینا بیشتر به خاطر دورهم جمع شدن همدیگه!!!

منم بگم کارت زشت بوده یا بسته؟

منم با خانواده شوهر تو ی ساختمونم چند ساله

ولی اگه بخام مثل تو با بی سیاستی دشمنی رفتار کنم ک هیچی!

رو خودت کار کنی باید با خانواده شوهرت رابطه خوبی داشته باشی مگر ن شوهرت ازت سرد میشه 

تو شمشیر از رو بستی اون بدبخت ک میومده کادوشم میورده

تو دعوت میکردی میگفتی فقط کادو نیارین راضی ب زحمت نیستم

نه ک دعوت نکنی کیک بفرستی

ادبم خوب چیزیع!

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

ای وای کاملا حق داری

منم بودم همین کارو میکردم

چون مادرشوهر منم زبونش خیلی نیش و زهر داره

و همه حرفاشو با تیکه و نیش غیرمستقیم میگه مثل مادرشوهرت

مثلا یه بار برگشت گفت عروسم همش ننشینا میان خونش

از همین حرفش فهمیدم بدش میاد مادرمینا بیان خونم بهشون گفتم نیایید تا این حرومزاده خوشحال باشه

من کاملا درکت کردم و اینکه من و تو کاملا تو یه وضعیتیم و اینکه انگار از زبون من داستان زندگی منو گفتی🙂

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
2810