2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بچه که به دنیا میاد اطرافیان میرن دیدنش کادو میدن تبریک میگن  دیگه کافیه تا اخر عمرش،چیه هرسال هرسال باید کادو ببری و تبریک بگی،مردم دیگه یاد گرفتن  جشن یا تولد بگیرن کادو بگیرن بابا یبار کادو گرفتی بسه دیگه

من‌قبول‌کردم تو یهس اختمون زندگی کنم شوهرمم باید کوتاه بیاد و دعوتشون نکنه

لاقل اون کیک هم نمیدادی سر سنگین تر بودی به هر حال من که جای مادرش بودم ناراحت میشدم 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

ازدواج میکنین یا وارد میدون جنگ میشین شمشیر از رو میبندین؟ 

درکتون خیلی سخته

کیک بردین که بگین بله...... 

ما جشن داشتیم شما رو دعوت نکردیم 

عی بابااااااا

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من مقصر شما میدونم 

اگه کادو براتون مهم نیست چرا دعوت نکردی پس میورد استفاده نمیکردی فک‌کن جشن تو خونت باشه تو دعوت نباشی ولی خانواده دیگه چرا 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
به نظر من بچه که به دنیا میاد اطرافیان میرن دیدنش کادو میدن تبریک میگن دیگه کافیه تا اخر عمرش،چیه ه ...

میدونه چرا دعوتشون نکردم علاوه بر کادو

به خاطر اینکه دخترش تولد میگرف میگف خجالت نمیکشن تو این سن تولد میگیرن آدمو مجبور به کادو دادن‌میکنن خوب وقتی راضی نیس تولد دخترش بره به نظرت خوشش میاد من دعوتش کنم

من مقصر شما میدونم اگه کادو براتون مهم نیست چرا دعوت نکردی پس میورد استفاده نمیکردی فک‌کن جشن تو خون ...

به خاطر اینکه دخترش تولد میگرف میگف خجالت نمیکشن تو این سن تولد میگیرن آدمو مجبور به کادو دادن‌میکنن خوب وقتی راضی نیس تولد دخترش بره به نظرت خوشش میاد من دعوتش کنم

باورن کن ،کارت جالب نبود توی یک ساختمان باشی ،مامانت اینارو بگی ،اونارو دعوت نکنی ،تازه کیک هم بفرست ...

کار شما خیلی زشت بوده اول شما همه رو دعوت کردین اونا رو نه حالا نمیدونم خونه اونا میشینید یا نه اگه خونه اونا میشینید که دیگه خیلی خیلی زشت بوده کارتون بعد شما نباید توقع کادو آنچنانی داشته باشین بر فرض بشقاب 300 تومنی آوردن شما باید تشکر کنید این اخلاق شما خیلی بده 

میگم یه چی

یه عده اومدن قضاوتت کردن‌گفتن باید دعوت میکردی فلان

ولی من سوال دارم ازت

اینا دخالت میکنن تو زندگیت اتیش میندازن اذیتت میکنن؟چندساله باهاشونی؟بچه داری؟

من بسته به شرایطت میگم کارت درست بوده یا چی

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
2810