2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست

در کل اگه مشکل ذاری دیگه کیک دادنت چیه فک کن همه رو دعوت کردی غیر اون هر کی باشه ناراحت میشه دیگه شما هم از قصد اینکارو کردی ک حرصش در بیاد ک اومد😂😂ولی در کل هر کی با خانواده خودش راحت تره ولی خب چون تو یه ساختمون هستید یکم زشت بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم همون کیک هم نباید میدادی . 

من بودم یا دعوت میکردم اگه هم دعوت نمیگردم کیک هم نمیفرستادم . مسلما ک ناراحت شده تبریک نگفته 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خوبه شوهرت هیجی نگفته دعوتشون نکردی.اخه چون طبقه پایینن زشته.حالا اون هرچقدرم کادوی مضخرف بیاره بازم ...

از بس شوهراشون بی عرضه بار اومده شوهر من که بود قبول نمیکرد

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

مادرشوهر منم تولد بچم ی عالمه کیک خورد گفت مالی نبود کیکی که خریدی با اینکه کیکه فوق العاده خوشمزه و تازه بود از بهترین قنادی شهر خریده بودم... تو ی ساختمونیم باز اومد ازم کیک گرفت برا بچه هاش... روز بعدشم فکر کرد هنوز کیک دارم گفت یخورده کیک بده گفتم ندارم دیگه... حالا خوبه خوشمزه نبود تا تهشو بالا نیاورد ولم نکرد😐

توهین نکن به کسی خوب نیست 😉هرکسی زندگی شخصی خودشو داره

توهین کردم ولی خیلی زشته یه پسر هم غرور مادرش له کنه جلوی خانواده زنش چون هر چی باشه اون پسر رو بدنیا آورده زحمتش کشیده 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
توهین کردم ولی خیلی زشته یه پسر هم غرور مادرش له کنه جلوی خانواده زنش چون هر چی باشه اون پسر رو بدنی ...

من‌قبول‌کردم تو یهس اختمون زندگی کنم شوهرمم باید کوتاه بیاد و دعوتشون نکنه

توهین کردم ولی خیلی زشته یه پسر هم غرور مادرش له کنه جلوی خانواده زنش چون هر چی باشه اون پسر رو بدنی ...

خب زندگی جوریه که ی دفه امکان داره پدر مادر پسره رو دعوت کنه ولی پدر و مادر خودشو نه همیشه دلیلی نداره هر دو خانواده باهم دعوت شن

2810