2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست

هیچ کس وظیفه ای نداره بهت کادو بده حتی مادرت، دوره زمونه سخته ابجی مردم رو تو زحمت ننداز، همون مادر خودت راضیه هرسال بهت طلا میده؟ من واس این چیزا تولد خودمو بچه هام و همسرم رو فقط خودمون یه جشن ۴نفره میگیریم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم ۹ سال با مادر شوهر توی یه ساختمون بودم

الان ک گفتی یاد اونروزا افتادم،اوایلش برام مهم بود ک ناراحت نشه یا اینکه عکس العمل بدی نشون نده

اما بعد از یه مدت برام هیچ مهم نبود ،هر بار با مهمونای خودم 

دعوتش میکردم میومد بالا ،آبرومو میبرد جلوشون با شکم‌بارگیاش و قاشق شمردناش

هر وقتم دعوتش نمیکردم ، واکنشای بد میداد و‌ پسرشو پر میکرد

یبار دعوتش نکردم ،فرداش ک حموم بودم پمپ آبو از برق کشیده بود

۵ ساعت موندم حموم،دقیقا نزدیک اومدن شوهرم پمپ آبو زد

بعد از اون دیگه برام مهم نبود ناراحت میشه یا ن

همش با خنده و لبخند حرصشو درمیاوردم 

خیلی اذیتم کرد توی اون ۹ سال وای🤦🏼‍♀️

ایوای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا گاوترین آدمایی ک دیدم اینان، تازه عروس بودم اومدن خونم موقع رفتن گفتن شماره کارت بده فردا کادوی خونتو بزنیم بخدا گریم گرفته بود ازین کار زشتشون انگار مثلا معامله ای باهم کردیمو اینا حالا خونه خریدیم میخایم جا ب جا شیم میگم اصلا این سری حتا رو نمیدم بیان خونم یا خاستن دوباره این کارو کنن میگم ما احتیاجی ب کادو و‌پول نداریم بمونه پیشتون لازمتون میشه، مادرشوهرم ک یه تومن ب شوهرم قرض داده بود بهم گفت اون یه تومن نمیخاد پس بدین باشه کادوی خونتون

وای منم ۹ سال با مادر شوهر توی یه ساختمون بودمالان ک گفتی یاد اونروزا افتادم،اوایلش برام مهم بود ک ن ...

واثعا اینجوریه خیلی ها قضاوت کردن کار بدی کردی ولی خوب شما شاید شرایط منو بیشتر بدون

همین‌دیگه خودش به خودش ارزش قائل میداد منم میگفتم بیاین بالا باور میکنی تا یه مهمون میومد خونم زود ف ...

وای دختر نکنه داری زندگی منو تعریف میکنی یا مادرشوهرمون مشترکه؟؟؟

مادرشوهر من انقدد عذابم داده با دخالت گوش واسادک دم به دقیقه جلو در خونم بود دعوا مینداخت دستور میداد بچه بیارید

شوهرم میگفت مسئله شخصیه میگفت کی گفته شخصیه

من باید بدونم مشکل چیه و از کیه

ینی حرومزاده به تمام معنا

انقدر ازش رنجیدم که حالم ازش بهم میخوره

ینی من از وقتی عروسی کردم اومدم یه ساختمون

هر روز درباز کن اینا بودم هی جلو در بودن به هر بهونه میومدن گوش وایمسادن

ببین اینجا هیشکدوم از اینا درکت نمیکنن ک چرا این رفتارارو میکنی هیشکی اندازه من درکت نمیکنه چرا به اینجا رسیدی به خاطر حرف اینا ناراحت نشو

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
وای منم ۹ سال با مادر شوهر توی یه ساختمون بودمالان ک گفتی یاد اونروزا افتادم،اوایلش برام مهم بود ک ن ...

سلام عزیزم شما چقدر صبورین انشالله همیشه بهترین براتون رقم بخوره

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان

الان جدا شده خونتون خوب شده شرایط؟

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
واثعا اینجوریه خیلی ها قضاوت کردن کار بدی کردی ولی خوب شما شاید شرایط منو بیشتر بدون

قضاوت نکردیم اونی که دعوت نکرده تو بودی اونی که چشمش دنبال کادو بوده باز تو بودی 

مادرشوهرت که چیزی نگفته کیکت رو هم گرفته بیچاره 

استارار عزیز من کامل درکت میکنم ، جات باشم از سال بعد باهمسرم دوتایی میریم کافه ای جایی تولد دونفره میگیرم ، نه مادرت رو دعوت کن نه مادرشوهرت رو که دلخوری پیش نیاد، حرفم شد بگو نخواستم زحمت بندازمتون واسه کادو اینا 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
باور میکنی به یه نیازمندم خجالت کشیدم بدم ؟؟؟قوطی اش پاره پوره بود کلا

چه ایرادی داره میذاشتی یه نایلون محکم ومیدادی نیازمندمن باشم هرگز این کار رو نمیکنم بانو ،،،در شان یه بانوی باشخصیت نیست این کار شما برای دعوت نکردنشون دلایل خودتون رو دارید و نظرتون محترمه ولی وقتی کسی رو دعوت کردید وکادویی رو اورد که دوست ندارید تشکر کنید واستفادش نکیدولی انداختن توی سطل اشغال شان خودتون رو پایین میاره

2810